Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neobično mjesto u gradu
Povratak na članak

Popili smo mačkito i es-paw-sso u prvom mačjem kafe baru

Sedam mačaka spašeno je sa ulice, cijepljene su i pripitomljene tako da ih gosti mogu paziti i maziti

Komentari 6

DU
Deleted user
19:19 14.10.2017.

Da su Hrvati totalno otišli "fijuuuuuu", ovo je samo još jedan od primjera! Šetam sportskim parkom "Mladost" i "Jarun", šetači uglavnom s psima, iako na svakom ulazu lijepo piše, "zabrana za bicikle, motore i pse"! Tko su ti građani koji sebi uzimaju za pravo da im psi pišaju po cijelom jednom "Sportskom kompleksu"? Ta igrališta, jezero Jarun etc., skupo su plaćeni kompleksi namijenjeni sportu i rekreaciji svih građana i onih profesionalnih i amatera! No, usudite se nešto reći tim peso ljupcima? Kada vam se slučajno jedan pas popiša po auto gumi, budite uvjereni da će se ih popišati na stotine, gdje ćete god parkirati auto? Kolika je to zaraza (higijena) možemo lijepo vidjeti već nakon prvog snijega Stvar Gazda pasa je njihovo privatno pravo da ih pas, koji se liže malo po spolovilu pa po riti, nakon toga izliže gazdu po licu i gazda mu daje pusice, to me se ne tiče, ali da mi prva lijeva guma na autu " Michelin" izgleda strašno, a desna je skoro nova (kupljene u isto vrijeme) to je stvar što gazde dozvoljavaju pišanje psina bilo gdje i po čemu god im tog trena padne na pamet! Osobno sam Veliki ljubitelj svih životinja? Poneki puta se pitam: "pa zašto Hrvati troše ogroman novac za veterinare koji liječe gradske pse" a Svi im plaćamo skupe Fakultete? Nije li Veterinarima mjesto gdje se uzgaja stoka, perad, riba? Tamo gdje ih treba, nema ih ni za lijek, a u glavnom gradu ih je na tisuće? Ista je stvar i sa Šumarstvom?

VL
Avatar megatronman
megatronman
15:43 14.10.2017.

Bravo.

VL
Avatar fredi
fredi
20:25 14.10.2017.

Pozdravljam ovu ideju. Vlasnicima i zaposlenicima ZG mačjeg kafe bara želim puno uspjeha.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.