Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Putem Facebooka

Ponovno prijete smrću Nenadu Čanku

nenad čanak,ivan jakovčić
Duško Marušić/PIXSELL
23.12.2012.
u 19:14

Mediji u Srbiji su popodne objavili kako je putem društvene mreže Facebook ponovno upućena prijetnja predsjedniku Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenadu Čanku.

- Otvorene prijetnje i najgrublje uvrede na račun Nenada Čanka na društvenim mrežama su odavno postale svakodnevica, jednako kao što su to i grafiti, skandiranja i druge prijetnje. Na Facebooku postoje čak i grupe i stranice posvećene prijetnjama i vrijeđanju Nenada Čanka - navodi se u pripćenju stranke koje prenosi agencija Beta i dodaje kako je \"ovaj put anonimni pisac, ili više njih, uz pogrde koje su se nedavno mogle pročitati u tisku, poslao i osobnu poruku na fan stranici Nenada Čanka u kojoj predsjedniku LSV poručuje da će uskoro biti mrtav\".

LSV podsjeća kako je zbog učestalih prijetnji i uznemiravanja, prije dvije godine Čanak zatražio policijsko osiguranje ali je zahtjev odbijen.

>> Čanak dao ostavku: Skupština je sigurno kuća za ratne zločince

Ključne riječi

Komentara 2

MO
Monigren
20:35 23.12.2012.

Srbija tone u jos dublji velikosrpsko blato. Nacionalizam je u rapisnom porastu, intenziviran klerofasizmom iz Srpske Pravoslavne Crkve i njihovog politickog dijela zvanog "Obraz". Bilo ko se suprostavi, slijede batine i prijetnje. Podsjeticu da je u eogradu pretucen starac odd 93 godine, Jovo kapicis, samo zato sto je nacionalni Cnrogorac i protivnik cetnistva. Pocinitelj , ocekivano, do danas nije pronadjen u fasisoidnoj Srbiji. Nedavno je osudjen profesor Perovic sa Novosadskog fakulteta u farsi od procesa navodno zbog mobbinga. Uistinu je bio crnogorski aktivista. nedavno je uhapsen Jozef Kasa madjar iz Vojvodine. Broj nacionalnih manjina u Srbiji se smanjuje zbog pritisaka, zastrasivanje i laznih podataka popisa. Dan prije Bozica, pisuci o Medjugorju i Vatikanu, pogledajte na koji vulgaran, prostacki nacin pisu a potom komentarisu na nacionalistickom portalu B92. http://www.b92.net/zivot/komentari.php?nav_id=671486 Montenegrino

OB
-obrisani-
14:31 24.12.2012.

pa i on je pretio drugima . Bumerang se vraća .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije