Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
razbijena ploča

Ponovno oštećen spomenik u Karadžićevu

policija
Hrvoje Jelavić/Pixsell
09.11.2015.
u 16:08

U ranim jutarnjim satima u nedjelju, oko 3.10 sati, 46-godišnjak iz Karadžićeva razbio je mramornu ploču s urezanim likovima sv. Petra i Pavla

U ranim jutarnjim satima u nedjelju, oko 3.10 sati, 46-godišnjak iz Karadžićeva razbio je mramornu ploču s urezanim likovima sv. Petra i Pavla, u vlasništvu Srpske pravoslavne crkve, a koja se nalazi pričvršćena na jednom uličnom zidu u selu. Iz policije navode kako je potom daljim istraživanjem utvrđena sumnja kako je taj isti 46-godišnjak u nekoliko navrata ranije oštetio i „Spomenik žrtvama rata 1991. godine“, koji se nalazi u Karadžićevu.

Taj spomenik ovaj 46-godišnjak je oštetio tri puta i to dva puta u listopadu i jednom tijekom tekućeg mjeseca. Nakon istraživanja 46-godišnjak je priveden pritvorskom nadzorniku PU vukovarsko-srijemske uz kaznene prijave za kaznena djela oštećenja tuđe stvari.

>> Oštećen spomenik iz 1991. godine u Karadžićevu

Komentara 3

RO
roninka
17:08 09.11.2015.

Ovom verniku smetaju pravoslavni sveci Petar i Pavle ali katoličke svece Petra i Pavla iznimno poštuje.

TO
Tomaš
17:04 09.11.2015.

Tako to ide u isti sat kada HDZ proglasi pobedu.

DU
Deleted user
00:39 11.11.2015.

Radi se o spomeniku četnicima koji su zagrizli ledinu dok su "oslobađali" Vukovar od zengi, mupovaca, i - Hrvata općenito. Pa, čovjeka treba odlikovati, a ne kazniti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije