Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bez pomaka

Ponovno odgođeno suđenje Juliji Timošenko

julija timošenko (1)
REUTERS/PIXSELL
25.06.2012.
u 16:58

Sljedeće saslušanje zakazano je za 10. srpanj tj. nakon završetka Europskog prvenstva u nogometu

Bivša ukrajinska premijerka Julija Timošenko (51) i dalje odbija dolazak na sud pa joj je danas ponovno odgođeno suđenje za utaju proreza.

Sljedeće saslušanje zakazano je za 10. srpanj tj. nakon završetka Europskog prvenstva u nogometu, BBC izvještava da mediji nagađaju kako je to učinjeno da bi se izbjegao dodatni publicitet kojemu je zemlja trenutno izložena.

Timošenko, koja trenutno izdržava sedmogodišnju zatvorsku kaznu zbog zloporabe ovlasti, nalazi se u bolnici u Kharkivu gdje se liječi od bolova u kralježnici, a tamo je, pred zgradom suda, organiziran prosvjed na kojem se je pojavilo nekoliko tisuća ljudi. Jedni su došli poduprijeti premijerku, a drugi inzistirati na nastavku suđenja.

Komentara 1

TO
Toni50
18:24 25.06.2012.

Tako če biti kada osude Dr. Sanadera a pitanje je što če reči i strani mediji koji prate i vide da "dokaza jednostavno nema "nema i gotovo, ima samo puno podgovorenih nagovorenih i ucijenjenih --kriminalaca - "svjedoka" Ali policiske istražnee prijave i svjedočenja specijalaca koji su ga pazili čuvali 10 godina sa 0.5 metara do 500 metra nitko ništa nije vidi čuo ili pomislio če posvjedočiti u tom političkom prljavom procesui !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije