Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nitko nije ozlijeđen

Ponovno eksplozija na sjeveru Kosovske Mitrovice

18.10.2013.
u 15:30

Meta napadača bio je restoran brze hrane "Do koske", a od siline eksplozije oštećeni su i susjedni kafić i sportska kladionica.

U eksploziji bombe koja je za sada nepoznata osoba aktivirala jutros oko 3.15 sati u sjevernom dijelu Kosovske Mitrovice gdje su Srbi u većini, nitko nije ozlijeđen, ali je nastala znatna materijalna šteta. Na mjestu događaja gdje su oštećena tri lokala, kosovska policija obavlja očevid, a regionalni šef operative kosovske policije Željko Bojić kaže kako za sada ne zna koja vrsta eksploziva je korištena i da će vjerojatno tijekom dana imati više informacija.

Meta napadača bio je restoran brze hrane \"Do koske\", a od siline eksplozije oštećeni su i susjedni kafić i sportska kladionica. Vlasnik napadnutog lokala je, kako navode agencije, Đorđe Kostić, kandidat Samostalne liberalne stranke na lokalnim izborima na Kosovu, zakazanim za 3. studeni. Mediji u Srbiji podsjećaju kako je nedavno eksplozivna naprava postavljena na prozor stana Nebojše Marića u sjevernom dijelu Kosovske Mitrovice pri ćemu je on lakše ozlijeđen i za počiniteljem se traga. Nebojša Marić je također zastupnički kandidat s liste Samostalne liberalne stranke, koja je članica Vlade Kosova. Aleksandar Vulin, zadužen ispred srpske vlade za Kosovo, još se nije oglasio, ali nakon prve eksplozije je rekao kako je siguran da je počinitelj Srbin koji se protivi ne samo izborima na Kosovu već i izlasku Srba na te izbore.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije