Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ispitani vještaci

Ponovljeno suđenje Horvatinčiću zbog smrti dvoje Talijana

Tomislav Horvatinčić
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
19.12.2014.
u 20:10

Postupak je ponovno pokrenut iz formalno-pravnih razloga

Komentara 14

AK
akil
20:31 19.12.2014.

U korumpiranoj državi je sve moguće,jedini uvjet je da imaš novaca.Još ća na kraju biti krivac pok.talijanska obitelj,pa ajmo turisti navalite u što većem broju,ali pazite kad Horvatinčića nije u blizini Splita!Žalosno po tko zna koji put!

GO
gogs0302
20:37 19.12.2014.

Koja svrha što se suđenje nastavlja, kad se zna kako će završiti. Sve dok su moć i bogatstvo prednost na našim sudovima, ne mora se Horvatinčić bojati zatvora, a tu su i brojni odvjetnici, vještaci koji će ga spasiti s olakotnim. Kao i mnogi poznati/tj.bogati/, koji su u prometnim nesrećama nekoj osobi oduzeli pravo na život i izvukli se s uvjetnim ili kaznama ispod zak.min. Npr. Mačešić/one2play/- pijan, velikom brzinom/ koju nisu vještačili/ projurio kroz crveno i usmrtio mladića od 22 god. Mačešić je već imao 35 prekršaja, ali sutkinja se smilovala i nagradila ga s 2 god.zatvora- a min.je 3.

Avatar rajetin
rajetin
20:35 19.12.2014.

Hoće li pravda ovaj put biti zadovoljena? Ili će novac još jedanput sve riješiti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije