Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Anonimni tekst
Povratak na članak

Pompeo tvrdi da nije autor 'nesretne' tribine protiv Trumpa objavljene u New York Timesu

Urednici dnevnika "nisu trebali zdravo za gotovo uzeti stajališta jednog lošeg člana (administracije), nezadovoljnog i nepoštenog"

Komentari 5

TO
Toni70
16:39 06.09.2018.

Pompeo tvrdi da nije autor 'nesretne' tribine protiv Trumpa objavljene u New York Timesu Izgleda da mafija vlada ili Rusi tom Amerikom . Jer to je tako tamo da se laže na tone svakodnevno totalno i nemoralno . Možda uopće ije dignuo carine smo da ga se ogadi ili da se netko obogati. Ovo u svezi ratova koje vode da je 200 % laž sve kak su drugi smo krivci sve teroristi to je svima malo normalnima jasno .Te laži protiv Rusa to im oni do 7 godina još poneki vjeruju a ostali su svjesni da pretjeruju . I to sve nebi ni bio problem da si toliko lažu i na kraju sami vjeruju u laž . Putin jesi ti mene postavio na mjesto predsjednika i jesmo se mi dogovorili da ja budem ili Klintonica ona stra vladarica dok se Klinton igrao sa curicama praktikanticama ??? Dobro za jednu su ga zekali pa im je rekao ako ona se igra u ustima sea njim dok ja telefoniram to nije sex .. A nabalkanu nikad pogladi crnkinju po dupencetu to je Balkansko tepko zločinačko silovanje . Zato ih ima iz rata mali milion silovanih - milovanih ???

VL
TE
TEUTA
15:20 06.09.2018.

Smjesno. Zar trebas biti anoniman pa da si protiv Trampa.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.