Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAD ŽELI NASTAVITI RAZGOVORE
Povratak na članak

Pompeo otkrio što je Sjeverna Koreja tražila na sastanku

Trump je kazao kako Kim želi ukidanje sankcija "u cijelosti", ali je sjevernokorejski ministar vanjskih poslova Ri Yong Ho kasnije izjavio kako je Pjongjang tražio samo njihovo djelomično ukidanje.

Komentari 3

MP
miroslav.petkovic.7564
08:26 01.03.2019.

Koda Kim nezna! pa Irak nije imao kemijski otrova znase kako su zavrsili. prevarit ce oni Kima.zaboravi. Kim izisa kao pobjednik i veliki dzentlemen.Ulice hanoja docekali Kima kao oslobodioca.

VL
GO
GorenjeHiSense
09:36 01.03.2019.

Ko ima bolju frizuru?

VL
JA
jadranskomore
19:24 01.03.2019.

Ovo je Skandal, amerikanci su nudili NISTA i NULU i trazili su za nista i nulu sve, e pa nemoze to tako, najprije su im im uveli sankcije jer atomsko oruzje da je po njima nebi smio Niko imat Osim njih i sad bi isti da ukinu odnosnu nudili su frisku figu Kim Jungu, pazi Jung na lopove i prevarante ti su ti napali Siriju, Libiju, Afganista, Irak (Irak sa pravom jer je upotrijebio otrove) pobili muslimune, protjerali ich 2 milijuna u europu da zabremzaju napreedak eu, drago mi je da nece dugo plesati 50 godina u povjesti neznaci nista a za 50 godina kinezi ce biti ispred njih i onda ce oni njima postavljat ultimatume kako danas amerikanci postavljaju ultimatume.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.