Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AMERIČKI DRŽAVNI TAJNIK
Povratak na članak

Pompeo osudio sterilizaciju muslimana u Kini

Pompeo, uporni kritičar Kine, uključujući i njeno postupanje prema muslimanima u Xinjiangu, rekao je u izjavi da su nalazi u skladu s desetljećima prakse kineske Komunističke partije, "koja pokazuje krajnje nepoštovanje svetosti ljudskog života i osnovnog ljudskog dostojanstva".

Komentari 4

AJ
ajdemipopusi
11:59 30.06.2020.

Nisu to izmislili kinezi nego njegovi prijatelji koji kroz vakcinaciju planiraju sterilizirat cjelo covjecanstvo.

VL
SI
sisavac
12:57 30.06.2020.

sterilizaciju su provodili norvežani i šveđani, dosta opsežnu, i to ciljano protiv roma i ljudi s poremećajima u ponašanju, downom, autizam i slično. amerika i australija su poznate po svojem odnosu prema domorocima. ovo sa sterilizacijom ujgura nije nigdje dokazano, kamoli prikazano. baš je fora kako se ameri brinu za muslimane u centralnoj aziji. samo su im tamo još preostali muslimani, koje nisu napali. za razliku od iranaca, afganistanaca, libijaca, iračana, sirijaca, jemenaca.... ova briga za muslimane zabrinjava.... jasno je da tamo žele otvoriti novu frontu. još samo ovo fali, pa da rusija ima svim svojim granicama amerikance koji se brinu za muslimane i ugroženo stanovništvo. a o tome se radi. ujguri su inače jedni od najgorih ekstremista, vaš zapadni tisak o njima ne piše ništa, osim što se brinu za njihov preodgoj, navodni...

VL
HO
homophob
08:07 30.06.2020.

Kinezi dosli na odlicnu ideju! U Balkanoslaviji se to moze primjeniti da tko nije za anemicnog - rezi mu jaja!

VL
SE
Serdar222
10:38 30.06.2020.

I sada bi svijet trebao vjerovati ovoj kreaturi i predstavnik u nacije koja je zatrla jednu civilizaciju i pobila milijune domorodaca.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.