Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rizik za stabilnost
Povratak na članak

Pompeo o Hezbollahu: 'Oni su odlučni zbrisati ovu zemlju s planeta'

Američki državni tajnik Mike Pompeo rekao je u srijedu tijekom posjeta Izraelu da Hezbollah predstavlja rizik za stabilnost Bliskog istoka nakon što je razgovarao s dužnosnicima o toj libanonskoj skupini koju podržava Iran prije puta u Bejrut

Komentari 19

Avatar Asterix
Asterix
16:52 21.03.2019.

Hezbollah je odlučan zbrisati Izrael s lica zemlje, izjavi državni tajnik najmoćnije zemlje svijeta. Zanima me koliki je IQ državnog tajnika najmoćnije zemlje svijeta.

VL
DU
Deleted user
16:27 21.03.2019.

Ko ima pravo da ubije 10 ljudi da bi zastitili 1?

VL
MX
Mister X
16:41 21.03.2019.

"Oni"" su odlučni zbrisati ovu zemlju s planeta-to su meni šapnuli u uho i mi imamo moralnu obvezu i političku to spriječiti. Morate znati da su Sjedinjene Države spremne to učiniti", rekao je Pompeo..,. Savim trezan i bez teškog drogiranja a izgleda u skoro svijesnom stanju ...MIslim da je to sve skupa kao i obično živa istina što Amerika kaže i to se treba da prenese na cijeli svijet jer to je naš planet. Mislim još da je slab jer koliko ja se razumijem oni su tako opasni da se ja bojim i za naš dio univerzuma. A postoji i mišljenje još jedno stotinjak univerzuma i crnih rupa da ode skupa ! Narvno da Izraelu nije dosta što smo rasturili u kameno doba izbombali poslli Siriju u kameno doba Libanon izgladnili , Irak uništili do zadnje koščice, od Libije napravili Somaliju i manje . Ali još nije zadnje stanje .. Sada još ti super opasni . U redun jeste Izrael oko 100.000 puta jači od ali treba znati da to nije dosta i zato sam tu da i ja pomognem ...

VL
Avatar nekakav
nekakav
14:52 21.03.2019.

samo ravnoteža snaga na bliskom istoku može jamčiti sigurnost za sve. al to onda znači da ekipa s istočne strane atlantika nema što raditi u zaljevu. stvar je jasna, sve dok izrael bude nekažnjeno napadao susjede, sve dok bude okupirao dijelove tuđih teritorija, nema šanse tamo biti mira. sve dok izrael bude radikalima u muslimanskom svijetu davao štofa, bude i terora sa svih strana, od svih prema svima. ako je zapad bez ikakve grižnje savjesti prešao preko skoro 3.000 žrtava u izraelskom iživljavanju nad gazom, onda nemamo o čemu pričati, nego o čekanju jednog većeg sukoba, nakon kojeg neće baš sve ostati isto.

VL
DU
Deleted user
00:44 22.03.2019.

ma nema izraela nigdje samo pise na karti a inace drzava bi se trebala zvati "semit" jer ako se netko neslaze s izraelskom politikom zasto ga zuvu anti semit a ne anti izraelac

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:29 22.03.2019.

amerikanci se pripremaju proglasiti okupirani sirijski dio golanske visoravni izraelskim državnim teritorijem. nakon toga jedva čekam produžetak sankcija rusiji radi 'aneksije' krima.... svijet čeka i gleda. ako to zbilja naprave ameri, neće više biti kamena na kamenu koji će biti siguran. ako će se u američkim očima okupacija golana prihvatiti, mada svi un-ovi dokumenti taj dio sirije nazivaju okupiranim od strane izraela, onda slijedi jako turbulentno doba. katalonija je onda okupiran dio i španjolci imaju pravo ga držati. rusi naravno i krim i istočnu ukrajinu, kolko zamahnu. srbi mogu početi pripremati se za vraćanje kosova vojnim putem, a nato se ima povući sa tog okupiranog teritorija. mi možemo naš dio bih-a početi preuzimati. ovim činom amerikanci će svijet podsjetiti na činjenicu da granice nisu nepromjenjive, kao što nisu bile nikad kroz povijest. ako se što mijenjalo, mijenjale su se granice između država, uglavnom nasilnim putem. izrael je okupirao dio jordana (zapadna obala), egipta (gaza) i sirije (golan). 70 godina se to trpi, jer 'izrael ima pravo na samoobranu'... drugi nemaju, očito. drugi moraju prihvatiti činjenicu da je sad izrael jak i radi što hoće. al izrael mora prihvatiti notornu činjenicu da to neće moći raditi kak dugo hoće. ničija nije do zore gorjela, neće ni njihova. arape smo svi podcijenili, jer im je kao u prirodi čarke, prevare, nema čvrste riječi ni stava. al nacija (oni to svi skupa jesu) sa 60% mlađih od 20 godina ima potencijala.

VL
Avatar Floyd1
Floyd1
20:40 21.03.2019.

Nisam ni citao, ali kad se Pompi nervira ja sam zadovoljan. Nemogu yew synapsi sve razumiti, hebiga Pompi, imas ti srece jer ce Rusi morati spasiti Izrael.

VL
DU
Deleted user
01:04 22.03.2019.

to je bio samo pompejev uvod za danasnju trumpovu izjavu o golan visoravni

VL
MA
Matrix5
21:22 10.04.2019.

Pompeo isto tak još jedan nadrogiran lik koji lupeta ono kaj izraelskom lobiju odgovara

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.