Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPET RAZGOVOR
Povratak na članak

Pompeo izgubio strpljenje s novinarkom, zaprijetio joj: 'Svi će čuti o ovome'

Čekao me ondje i vikao na mene desetak minuta, bio je nezadovoljan zbog pitanja o Ukrajini, rekla je, ustvrdivši da ju je vrijeđao tijekom čitavog razgovora.

Komentari 2

ZA
Zapadnjak
15:17 25.01.2020.

Kad se pise clanak o trumpovim izjavama u nasim i stranim medijima obvezno nakon svakog citata slijedi nastavak "rekao je trump ne pruzivsi pritom nikakve dokaze"... s obzirom da znam da je novinarima jako stalo do istine i dosljednosti pitam se zasto tog nastavka nema recimo u ovom clanku, zasto se citateljima sugerira da vjeruju u nesto za sto nema apsolutno nikakvog dokaza da je istina...

VL
XA
xaron
19:09 25.01.2020.

...ošinuo me pogledom... Ova izjava “ugledne novinarke” je na nivou dna balkanske sapunice. Sve ukazuje na to da su i Ameri ispod balkanskog prosjeka.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.