Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prije tri dana

Pomorac Mario Boko (23) iz Solina nestao kod Singapura

mario boko,nestali
Nestali.hr
16.06.2013.
u 12:03

Njegov nestanak vodi se u PU splitsko -damlatinskoj, a član obitelji potvrdio nam je da se Mario prekjučer trebao vratiti kući.

Hrvatski pomorac iz Solina, Mario Boko (23) nestao je 13. lipnja između 18.30 i 21 sat s broda "Atlas" kompanije NYK u vodama nekoliko milja nadomak Singapura. O nestanku je kapetan broda izvijestio Veleposlanstvo RH u Jakarti.

Njegov nestanak vodi se u PU splitsko -damlatinskoj, a član obitelji potvrdio nam je da se Mario prekjučer trebao vratiti kući.

- Nikakve konkretne stvari ne znamo. Nestao je prije tri dana kod Singapura i nije se vratio kući - kazao nam je član obitelji Boko.

>>U tjedan dana nestalo 10 osoba. Jeste li ih vidjeli?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije