Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bivša premijerka

Pomoćnik državnog tajnika SAD-a izrazio zabrinutost za Timošenko

julia timosenko
AFP/Pixsell
06.02.2012.
u 23:51

-O njezinom zdravlju i uvjetima imamo neka izvješća s negativnim predznakom. Ne možemo ih neovisno provjeriti, ali zabrinjavaju nas - kazao je Gordon.

Pomoćnik državnog tajnika SAD-a Philip Gordon prilikom posjeta Kijevu iskazao zabrinutosti za zdravlje bivše ukrajinske premijerke Julije Timošenko, koja je u zatvoru, izvještava Wall Street Journal. Gordon je kazao kako još ne može odgovoriti na pitanje prima li Timošenko odgovarajuću medicinsku zaštitu ili ne budući američki dužnosnici nisu imali pravo pristupa zatvorenici.

-O njezinom zdravlju i uvjetima imamo neka izvješća s negativnim predznakom. Ne možemo ih neovisno provjeriti, ali zabrinjavaju nas - kazao je Gordon.

Iz zatvora su poručili da je zdravlje bivše premijerke zadovoljavajuće te da je odbila liječnički pregled koji je bio zakazan za 17. siječnja.

Komentara 5

OB
-obrisani-
08:24 07.02.2012.

Što oni imaju posjećivati zatvorenike u tuđim državama?Nevjerovatna je drskost tih likova kad treba gurati nosu u tuđu stražnjicu.Bilo bi bolje da su zabrinutI za oniH 40+ milijuna Amerikanaca koji nemaju zdravstveno osiguranje i primaju bonove kao socijalnu pomoć !

ŠU
šumaherr
09:14 07.02.2012.

Kako ljudi u danu postanu od vrhunskih jedriličara i manekenki bolesni starci. Sanader, Julia. Žalosno. Nadam se da će se oporaviti. Nakon 20 g. zatvorske liječničke njege.

Avatar nekakav
nekakav
10:52 07.02.2012.

zanimljivo kako je julija propala u zatvoru, nikakve više velike bajne frizure ne nosi, umjesto arogantnog pogleda, sad gleda kao miš iz brašna... al je plinska kraljica jako lijepo živjela, napakirala si je stotine milijuan u zapadnim bankama. nije valjdaa da se amerikanci boje da će ukrajina tražiti taj kriminalni novac? ne muči ih azil kojeg je njezin muž dobio u češkoj... u koju je također strpao velik novac. u ukrajini ga čekaju optužbe, i suđenja. na vrijeme treba pobjeći, u zemlju koja te kupila. al julija ne može. uhvaćena je lisica, napokon! cijeli svijet izražava zabrinutost radi krvoprolića u libiji, nikom ništa. nikog nije briga za 200.000 ubijenih u iraku, od američke ruke. zašto bi nekog trebalo brinuti zdravlje jedne gospođe u bajboku?! da se ne smrzne?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije