Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prikupljanje pomoći

Pomoć za Slavonce stradale u poplavama i na Facebooku

orljava (1)
Foto: Duško Mirković/PIXSELL
1/3
03.06.2010.
u 12:22

Otvoren je žiro račun na koji se može uplatiti novac za prikupljanje pomoći svim ugroženim stanovnicima poplavljenih područja na području Brodsko-posavske županije.

"Potpora SLAVONCIMA koji su na bilo koji način stradali u poplavama!!!" nova je grupa podrške na popularnom Facebooku koja je u samo par dana prikuplila gotovo 6000 članova.

Naime, otvoren je žiro račun na koji se može uplatiti novac za prikupljanje pomoći svim ugroženim stanovnicima poplavljenih područja na području Brodsko-posavske županije. Akciju je pokrenuo Hrvatski crveni križ.

Također, javila nam se osnivačica grupe Linda Vedrina koja poručuje da će se na Autodromu Lekenik u Zagrebu u petak s početkom u 10 sati prikupljati razni predmeti, odjeća te ostale potrebne stvari za najugroženije.

- Pokažimo Slavoniji da smo uz njih i da im želimo pomoći, poručuje Vedrina.

Novac se može uplatiti na žiro račun Privredne banke Zagreb 2340009-1511555516.

Komentara 3

Avatar Burviles
Burviles
23:10 03.06.2010.

pa i vojska umjesto da je prva priskočila već prije par dana oni se uključili prije dva dana kad ih više i ne treba a stalno se busaju sa svojim akcijama po svijetu

KR
kruiser
13:58 03.06.2010.

Kako da bude dobro u Hrvatskoj,osim ova dva vatrogasca u čizmama,ostali imaju cipele do gležnja!!!!i s takvom opremom izlaze na intervenciju protiv poplave!!!bitno da se naši političari voze u skupim automobilima sa svom dodatnom opremom!!

TR
trckaralo
13:59 03.06.2010.

Trebalo bi malo pročešljati kako to da sistem odvodnje, kanala i ostalih elemenata, nije funkcionirao. Koliko ja znam, nekada su u Slavoniji postojala polja/livade koje su bile u državnom vlasništvu, a koristila su se za \"smještaj\" viška oborinskih voda koji se nije mogao transportirati kanalima i rijekama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije