Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pomaže trošiti

Pomoć kineskim turistima – savjetnik pri šopingu

Cristiano Ronaldo
Foto: AFP
1/2
09.01.2013.
u 12:09

Kineski turisti, koji posljednje sate provedene u Njemačkoj žele iskoristiti za obilan šoping, zadovoljni su najnovijom ponudom

Njemačka nije samo sve važnije turističko odredište u Europi nego i jedno od najvažnijih prometnih čvorišta na Starom kontinentu. Najvažniju ulogu ovdje igra najveća njemačka zračna luka, ona u Frankfurtu na Majni. Osim samog zračnog prometa, važan poslovni segment čini i trgovina.

Odnedavno ovdje putnicima s Dalekog istoka stoji na raspolaganju i jedan savjetnik pri šopingu. On prevodi, ali i uskače u pomoć kada treba objasniti neke carinske formalnosti. Kineski turisti, koji posljednje sate provedene u Njemačkoj žele iskoristiti za obilan šoping, zadovoljni su najnovijom ponudom. To nije nevažna činjenica jer je kineskih putnika svakim danom sve više i više.

>> Hrvat u mjesecu darivanja potrošio 340 € – tri puta manje od Nijemca

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije