Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zatražili pomoć

Pomoć iz Rusije: Srbiji stiže 500 mil. dolara za 'krpanje proračuna'

dolari
DPA/PIXSELL
08.04.2013.
u 15:43

Srbija je od Rusije zatražila zajam od milijardu dolara, ali je srbijanski ministar financija i ekonomije Mlađan Dinkić naknadno izjavio da će ipak "biti dovoljno samo" 500 milijuna dolara

Ruska vlada donijela je odluku, a sporazum će najvjerojatnije biti potpisan već sutra, rekao je zamjenik ruskog ministra financija Sergej Storča dodajući da će zajam od 500 milijuna dolara biti dodijeljen Srbiji kao podrška državnom proračunu. Odluka je donesena na sjednici ruske vlade 4. travnja.

Srbija je od Rusije zatražila zajam od milijardu dolara, ali je srbijanski ministar financija i ekonomije Mlađan Dinkić naknadno izjavio da će ipak "biti dovoljno samo" 500 milijuna dolara, navodeći kao razlog poboljšanje ekonomske situacije, javlja B92

>>Stari krediti tri puta skuplji nego u EU, ali ništa od limita

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije