Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON PUCNJAVE Pritvor za napadače na Gorana Bočića

Pomagač: 'Ubij ga! Ako nećeš ti, ja ću!'

31.05.2009.
u 19:00

SPLIT – Istražni sudac odredio je pritvor od 30 dana za Marina Ravlića (32) iz Makarske, koji je priveden uz kaznenu prijavu zbog pokušaja ubojstva Gorana Bočića (37), te za Zagrepčanina Pavla Gašija (27), koji je osumnjičen da je pomagao Ravliću.

Branio vlasnika
Sukob je počeo oko 4 sata ujutro u narodnjačkom klubu Escape, i to nakon što je vlasnik ugasio glazbu jer je završilo radno vrijeme. Ravlić je prosvjedovao i tražio od gazde da ponovno “zasvira” jer je “on često u tom klubu, a i njegov je dobar gost.” U njihovo natezanje umiješao se Bočić, koji je Ravliću kazao da je dosadan i da prestane maltretirati čovjeka.

– Što se ti mišaš? Popuši k... – odgovorio mu je Ravlić, a ni Bočić njemu nije ostao dužan pa su se počeli naguravati.

Ravlića je to prilično razbjesnilo pa je otišao do svog crnog BMW-a, uzeo pištolj i nakon desetak minuta se vratio, no Bočić i Dražen Marijanović već su bili otišli. Međutim, napadači nisu odustajali pa su krenuli u potragu za njima, a ponovno su se susreli na autobusnom kolodvoru u blizini kafića Baltazar, ispred kojeg se pucnjava i dogodila.

Izbio mu pištolj
Ispalivši hitac, Gaši je kazao Ravliću: “Ubij ga! Ako nećeš ti, ja ću!” No, situaciju je spasio Dražen Marijanović, koji je uspio Ravliću istrgnuti pištolj iz ruke i baciti ga u stranu, a kasnije ga je policija pronašla na podu nedaleko od mjesta pucnjave.Ravlić i Gaši su se branili šutnjom. Goran Bočić pogođen je trbuh, oporavlja se u splitskoj bolnici, a život mu više nije u opasnosti.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije