Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Varaždin

Polusatno Čačićevo izlaganje vodstvu udruge reformista

Radimir Čačić
Vjeran Žganec Rogulja/Pixsell
09.07.2014.
u 13:24

Natalija Martinčević ustvrdila je da broj članova stalno raste te ih je na području grada Varaždina petstotinjak.

Radimir Čačić prisustvovao je radnom sastanku vodstva udruge Inicijativa za osnivanje narodne stranke - reformisti grada Varaždina i Varaždinske županije.

Raspravljali su o smjernicama i programu buduće stranke te predstavili voditelje timova i povjerenike za mjesne odbore u Varaždinu. Natalija Martinčević ustvrdila je da broj članova stalno raste te ih je na području grada Varaždina petstotinjak.

Pričao je i Čačić, to jest održao je polusatno izlaganje o stanju u državi, prognozama gospodarskog oporavka te, naravno, o rješenjima koja Reformisti misle ponuditi. Jasno im je naznačio da ga zanima ideološki neopterećena stranka.

>> Čačić: Milanović nema znanja na nekim područjima

Komentara 9

Avatar imotska115
imotska115
13:32 09.07.2014.

Samo pet stotinjak clanova, I to tako velika hajka o tom Čačiću u VL.

DU
Deleted user
13:28 09.07.2014.

sve problem reformisti će da riješe..malo sutra

BV
Bijela Vrana
13:32 09.07.2014.

Nije li on gurao radnike drzavnih firmi tj. njihove "otpremnine" u Royal koji upravo neslavno propada jer im muljaza sa "Lancem svetog Antuna " kako su zamislili svoj poslovnimodel propala?!! Veliki strucnjak i njemu nikada dosta!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije