Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na zadarskom području obilježena 17. godišnjica VRA Maslenica

Položeni vijenci i zapaljene svijeće ispred spomen-obilježja poginulim pripadnicima 3. gardijske brigade

\'Maslenica0004_nnn_unu_21011\'
VL
23.01.2010.
u 11:23

Vijenci su također položeni te su zapaljene svijeće ispred spomen-obilježja u Islamu Latinskom, nakon čega će se u crkvi Sv. Frane u Podpragu na Velebitu održati sveta misa zadušnica

ZADAR - Polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća ispred spomen- obilježja poginulim pripadnicima 3. gardijske brigade u Kašiću te ispred spomen- obilježja u susjednom Islamu Latinskom, mjestima u zadarskom zaleđu, danas je nastavljeno obilježavanje 17. godišnjice VRA Maslenica. Među brojnim izaslanstvima koja su polagala vijence i palila svijeće bilo je i ono hrvatske Vlade predvođeno ministrom Božidarom Kalmetom i predstavnicima ministarstva branitelja, obrane i unutarnjih poslova.

Obilježavanje je potom nastavljeno svetom misom zadušnicom u crkvi Sv. Frane u Podpragu na Velebitu, nakon čega će uslijediti kulturno-zabavni program u kojem nastupaju KUD Slivnica, KUD Jasenice, KUD Luzarica i KUD Podgorac. Današnji program završava tradicionalnim maratonom  Maslenica - Posedarje - Novigrad na kojem je najavljeno sudjelovanje 40-ak natjecatelja.

Komentara 6

Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
14:45 23.01.2010.

Opasni Hrvati Hm?:-)

OB
-obrisani-
12:06 23.01.2010.

Poživeće, ali u Hagu na dugogodišnjem prevaspitavanju !

MA
maxresist
11:49 23.01.2010.

Navik živi Ante Gotovina i hrvatska domovina!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije