Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mlada Talijanka
Povratak na članak

Poljubila policajca pa zaradila prijavu za seksualni napad!

Sindikat policije podnio je optužnicu protiv 20-godišnje prosvjednice

Komentari 7

C1
c11dugi
11:57 16.12.2013.

Cemu ovi lazni naslovi. Nije poljubila, vec je poljubila i polizala sto je malo drukcija stvar. Kad se jos u kontekst stavi njena zadnja izjava jasno je o cemu se radi. Cemu ovi clanci. Zar su citatelji ovog lista smanjenog kvocijenta inteligencije ili poluobrazovane osobe.

VL
Avatar Ivica_ponovo
Ivica_ponovo
11:46 16.12.2013.

Zašto, po običaju "žutih" novinara, pišete neistinu u naslovu članka. Kada bi se radilo samo o poljupcu u kacigu nitko ne bi rekao ništa. Niti bi bilo tužbe. Radilo bi se o činu promicanja mira. Ali kada se radi po po lizanju i "plaženju" po policajcu - po današnjim mjerilima se radi o neodgovarajućem ponašanju na javnom mjestu i prema službenoj osobi. Dobar upit sindikalca - što bi bilo da se policajac tako odnosio prema njoj? Milijunska tužba prema policiji i državi? Ali, nije tragedija događaj u italiji nego neodgovorno laganje urednika koji je postavio naslov članka.

VL
Avatar Maximilian Jure Kučina
Maximilian Jure Kučina
12:55 16.12.2013.

Sopate citateljstvo svaki dan kojekakvim glupim i nebitnim dogadjajima koje prepisujete iz stranog tiska.

VL
DU
Deleted user
15:15 16.12.2013.

Talijanke su, općenito govoreći,seksualno dosta agresivne žene...oprez, muškići...

VL
NE
neboiznadzagreba
14:24 16.12.2013.

Iz dosadašnjeg pisanja Večernjeg lista, jedva da smo doznali da su u Italiji i Španjolskoj i bili neki prosvjedi ; o ukrajinskim smo jako dobro obaviješteni... Umjesto ozbiljnih vijesti i analiza, dobivamo ovakve , te sada znamo ime , prezimee i godine djevojke, sve popraćeno slikom, ali ne i motive nje i ostalih prosvjednika kojih je širom Europe sve više.

VL
CR
Croasan
17:16 16.12.2013.

Pisati ove gluposti, a ne napisati da u Italiji masovni prosvjedi i dalje traju , da u Poljskoj ljudi prosvjeduju i traže zaštitu svojih građanskih i radničkih prava krajnje je licemjerno. Zar mislite da smo primitivci koji će slijepo vjerovatiti samo jednom izvoru informacija ? Varaju se svi koji to misle.

VL
AA
aabbcc
14:14 16.12.2013.

Policajac se mogao obraniti al djevojka ga je onesposobila i osramotila policiju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.