Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Panika u avionu

Poljski predsjednik Lech Kaczynski znao da će umrijeti

kaczynski (1)
Reuters
19.04.2010.
u 13:30

U nekoliko posljednjih sekundi crna kutija snimila je sve jaču buku iz putničke kabine. Na kraju su se čuli krikovi zaprepaštenja i boli.

Zapisi iz crnih kutija aviona poljskog predsjednika Lecha Kaczynskog i krici iz kabine za putnike pokazuju da su ne samo piloti nego i predsjednik i ostali putnici u avionu bili svjesni da će poginuti.

- U nekoliko posljednjih sekundi crna kutija snimila je sve jaču buku iz putničke kabine. Na kraju smo čuli panične krikove zaprepaštenja i boli - kazao je jedan poljski istražitelj.

Poljski mediji pišu da je pilotove razgovore s aerodromom u Smolensku pratila i snimala poljska protuobavještajna služba. To znači da su poljske vlasti i prije preslušavanja crne kutije znale što je uzrok tragedije u kojoj je poginulo 96 osoba.

Ključne riječi

Komentara 19

KA
karambita
12:17 20.04.2010.

RIOUSA, ne obracaj paznju na ove dolje nacionalisticko-sovinisticka govna. Stidim se sto zivim u drzavi umno poremecenog naroda, gdje je politika odradila svoj najcrnji posao tj. narodu isprao mozak. U Hrvatskoj ima jedan trend, a to je, sto vise mrzis drugog veci si Hrvat-katolik. Nadam se da cu uskoro otici iz ove moralne vukojebine u neku drugu drzavu gdje su moralne norme u granicama normale. Pun mi je qurac vise ove politike, ovih lopova ovog ludog naroda. Znam po pisanju da si iz Bosne, ali to nije ni bitno. Ja dijelim ljude samo na dobre i lose, dok u ovoj drzavi vecina djeli ljude na osnovu vjere i nacije. Moj prijatelju, ovdje vlada neizljeciva bolest. Nema toga doktora koji tu bolest moze izljeciti. Uhvatila je duboko korijenje jos u narastaju i tu nema pomoci, sto dalje odavde to bolje. Nek si ti meni ziv i zdrav, ebes budale

RE
reprezentativac
18:48 19.04.2010.

Jura,svaka čast, baš sam se dobro nasmijao.....

OB
-obrisani-
08:18 20.04.2010.

Znali da idu u smrt. Tuđom greškom. Grozno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije