Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NI SLOVA OD POLICIJE

Poljakinja u dva navrata prevezla u kamionu 500 kilograma ketamina

Grgo Jelavic/PIXSELL
02.11.2021.
u 15:23

Nakon što je ispitana na tužiteljstvu Poljakinja je dovedena pred suca istrage Županijskog suda u Dubrovniku koji joj je odredio istražni zatvor zbog opasnosti od bijega i opasnosti  od ponavljanja djela.

Ukupno 500 kilograma ketamina, prevozila je preko Međunarodnog cestovnog prijelaza Karasovići, 34-godišnja državljanka Poljske, koja se sumnjiči za zloporabu droge. O slučaju je izvijestio dubrovački ODO koji je još 29. listopada ispitao Poljakinju. Prema onom što je priopćilo tužiteljstvo, sumnja se da je 34-godišnjakinja  18. i 27. listopada 2021., u teretnom vozilu prevezla po 250 kilograma ketamina, odnosno ukupno 500 kilograma te droge. Droga je bila namijenjena daljnjoj preprodaji, no nije navedeno  koliko vrijedi ni gdje je nađena. Nakon što je ispitana na tužiteljstvu Poljakinja je dovedena pred suca istrage Županijskog suda u Dubrovniku koji joj je odredio istražni zatvor zbog opasnosti od bijega i opasnosti  od ponavljanja djela.

Zanimljivo ja da dubrovačka policija, koja je ove godine već imala velike zaplijene droge, konkretnije ukupno oko 700 kilograma kokaina u Pločama, na svojim službenim stranicama o ovoj zaplijeni nije izvijestila.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije