Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Željko Sabo

Politika Milanovića nije njegova, već politika SDP-a

Željko Sabo
Foto: Goran Ferbežar/PIXSELL
09.05.2014.
u 23:29

Na pitanje hoće li podržavati politiku Zorana Milanovića u Saboru, Sabo je rekao to nije njegova već politika SDP-a

 - Ne mogu točno reći. Moram obaviti prvo razgovor sa svojom obitelji. Bez njihovog čvrstog stava ne mogu donijeti odluku. Očekujem da ću za 5-6 dana donijeti odluku, odgovorio je Željko Sabo gostujući u Dnevniku 3 HTV-a na pitanje hoće li se kandidirati na predstojećim izvanrednim izborima u Vukovaru.

Ako će se kandidirati očekuje podršku, kako kaže, svojih Vukovaraca.

Što se tiče suđenja, rekao je da po Vukovaru hoda ponosno uzdignute glave. Kada bi svatko učinio zlo za kakvo se mene tereti onda bi mi bili bogatija država od Norveške, rekao je.

Na pitanje kako komentira smjenu slavka Linića Sabo je rekao da je on njegov prijatelj te da to ne može komentirati jer ne zna detalje, izuzev onog što je pročitao u medijima.

 - Ja sam saborski zastupnik SDP-a, uvjeren sam u svoju nevinost i kao član SDP-a bit ću aktivan u Saboru, odgovorio je Sabo kojeg uskoro očekuje suđenje.

Na pitanje hoće li podržavati politiku Zorana Milanovića u Saboru, Sabo je rekao to nije njegova već politika SDP-a.

>> Željko Sabo: Krenem li u utrku, bit ću nezavisni kandidat

Komentara 21

NV
novo vriijeme
07:36 10.05.2014.

Milanoviću šta kažu u Australiji, možeš li dobiti emigrantsku vizu i pobjeći od ovog agresivnog, pohlepnog i glupog članstva

Avatar Retardo
Retardo
09:35 10.05.2014.

Znači, pljačkanje siromašne djece je službena politika SDP-a?

DU
Deleted user
10:29 10.05.2014.

U opće nije bitno što je tko radio i što tko radi ........... ovdje je bitno što je Sabo radio ........ to je jedino bitno jer se njaga teret ,,,,,,,, kad se tereti druge onda se piše o konkrentom slučaju -------------------------- pojavi se objektivno partijski pa pokuša zamagliti i opravdati ,,, da nebi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije