Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MOST
Povratak na članak

Politika je znanje, zanat i vještina. I zato amateri plešu samo jedno ljeto

Postaviti veliku koaliciju kao uvjet svih uvjeta isto je što i izazivati nove izbore, samo ih ne zvati pravim imenom; da misle kako zemlju moraju zajednički izvlačiti iz blata, Milanović i Karamarko ne bi čekali Petrova da im on zada takvu domaću zadaću

Komentari 4

Avatar ludiplavi24
ludiplavi24
17:08 01.12.2015.

Politika je znanje, zanat i vještina.. Ako je tako zakaj su lopine samo u politici? jel lopinstvo vještina? Jel politika zanat lopina?

VL
NE
Nepobjedivi
21:07 01.12.2015.

Dvije su definicije politike: 1. politika je ku.va, 2. politika je umjetnost mogućeg. Drugoj definiciji Most očito ne udovoljava, jer traži nemoguće - veliku koaliciju HDZ-a, SDP-a i Mosta. Dakle, ostaje samo prva definicija kao objašnjenje Mosta.

VL
DU
Deleted user
08:58 03.12.2015.

MOST je spoj diketanata i opsjenara željnih vlasti ali bez odgovornosti. Da u politici ima značajan broj ljudi kojima treba psihijatar je svima jasno, ali da jedan psihijatar izlužuje cijeli narod moguće je samo u Hrvatskoj.

VL
BA
bakulušić
18:18 01.12.2015.

Mala bara, mnogo krokodila! To je izreka za Hrvatsku. Mala zemlja, puno interesa! Postkomunistička zemlja u kojoj nije provedena lustracija i u kojoj konce vuče partijski kadar. Bivši komunistički direktori, novinari, društveno-politički radnici svih mogućih profila, diplomanti nižih i viših političkih škola, predsjednici omladinskih i partijskih komiteta, novopečeni bogataši, udruge civilnog društva specijalizirane za sva područja života sa netransparentnom financijskom podrškom iz inozemstva i državnog proračuna...i još svega i svačega drugog. Dobro da smo opstali, dobro da smo živi. Zato uopće nije čudno kako je na izborima loše prošla gospođa Željka Markić i stranka U ime obitelji- Projekt Domovina. Krokodili ne vole takve projekte. A gospodin Božo Petrov je napravio dvije ključne greške - Petrina i izjava o nekoaliranju. Da to nije učinio, danas bi se mnogi znojili a on bi bio u prilici da bude alfa i omega. Mislim da je propustio šansu. Šteta!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.