Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA POTPORU
Povratak na članak

Politički vrh BiH reagirao na prijetnje Dodika, Izetbegović: Podjele neće biti

Izetbegović je istaknuo kako je ohrabrujuće to što su oporbene stranke u RS već najavile kako neće slijediti zamisli vladajuće većine

Komentari 4

MA
MateBobanheroj
16:20 19.10.2021.

Jedan je Baja Mali Knindža. Najbolji pjevač na Balkanu.

VL
AL
alzamalo
15:40 20.10.2021.

Bosna najbolje funkcionira kao "raja" .. cinjenica da se Bošnjaci nisu svetili za zlodjela koja su im napravili Srbi govori da u Bosni nema ekstremne struje bar ne u znacajnoj mjeri.. Tako da jedino cjelovita bih sve ostalo je kaos

VL
PV
prcko.vita
19:58 19.10.2021.

Zanimljivo, više se ne priča hoće li biti rata, nego kad će biti rata. Srećom većina mladih je već pobjegla iz ovog nesretnog balkana.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.