Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Politički fašizam nad Hrvatima u BiH provode i oni koji se kriju iza Dana pobjede i Dana Europe

Ako je to što Hrvati u BiH traže fašizam, kako onda nazvati to što se uporno uzurpiraju politička i biračka prava konstitutivnog naroda, što mu se onemogućuje politički pluralizam i što ga se gura u jednoumlje

Komentari 11

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
08:34 10.05.2022.

Napokon da se i to riješi u BiH. Svakom svoje.

VL
Avatar Drpimir Kradezejčić
Drpimir Kradezejčić
08:09 10.05.2022.

Mirnodopski genocid nad Hrvatima BiH. U njemu sudjeluju i domaći izdajnici. A predsjednik nije među njima.

VL
TA
tabula
14:20 24.05.2022.

Hrvatska je supotpisnica Daytonskog sporazum, samim tim i garant tog sporazuma, osim toga je i članica EU. I jedno jednostavno pitanje, šta je Hrvatska učinila da spriječi permanentno kasapljenje ovog sporazuma od strane raznih visokih predstavnika a sve na štetuu hrvatskog naroda, a kao članica EU imala je i moć da ispred EU izvrši pritisak na političke aktere u BiH da se sprovede odluka ustavnog suda BiH koja izrijekom traži da se izborni zakon uskladi sa ustavom, što nikad nije učinjeno. Zašto Hrvatska zanemaruje svoj narod u BiH i zašto se komplicira život Hrvatima u BiH, a postoji i sudsko legalno rješenje, that is the question, što bi rek'o kraljević Ahmet u priči onog Šekspir efendije?

VL
Avatar Milance
Milance
08:14 10.05.2022.

Politički pragmatizam nad Hrvatima u BiH provode i oni koji se kriju iza Dana pobjede i Dana Europe i koji uće sramne, pokvarene i mutne kako postati dobri i čestiti ljudi.

VL
ZA
zagabria7
08:09 10.05.2022.

Najveći politički fašizam prema BIH Hrvatima vrše njihovi predstavnici. U 20 godina nisu za narod učinili ništa ali su sebe zato obogatili. Njima ovakvo stanje odgovara a mi bi trrbali vaditi kestenje iz vatre.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.