Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prepucavanja

Politička prepucavanja: Osmrtnica Demokratskoj stranci

Dragan Đilas (1)
Marko Lukunic/PIXSELL
03.04.2013.
u 15:47

U osmrtnici naslovljenom na Demokratsku stranku, obavještavaju se osnivači, članovi i simpatizeri stranke da će u ponedjeljak, 6. svibnja 2013. g. biti održano godišnje sjećanje dragoj i nikada prežaljenoj Demokratskoj stranci.

Unutarstranačka i izvanstranačka prepucavanja u Srbiji postala su svakodnevna pojava pri čemu neki postupci prelaze svake granice dobroga ukusa. Najnoviji takav slučaj je osmrtnica Demokratskoj stranci koja je s nepoznate e-mail adrese poslana najvišim dužnosnicima ove stranke koja se već neko vrijeme nalazi u velikoj krizi.

U osmrtnici, napisanom ćirilicom i naslovljenom na Demokratsku stranku, navodi se da se obavještavaju osnivači, članovi i simpatizeri stranke da će u ponedjeljak, 6. svibnja 2013. godine, biti održano godišnje sjećanje dragoj i nikada prežaljenoj Demokratskoj stranci. Kao ožalošćeni navodi se predsjednik DS-a Dragan Đilas i 13 posto glasačkog tijela na području Republike Srbije uz napomenu s tendencijom opadanja. Glasnogovornica DS-a Aleksandra Jerkov potvrdila je medijima da su osmrtnice stigle na e-mailove članova stranke ali i da ne može da kaže tko stoji iza te akcije.

- Prosto ne znam koji bi komentar na tako nešto mogao i biti. Svatko tko se upusti u takvu vrstu političke komunikacije trebalo bi da ima makar dovoljno osobne pristojnosti, ali i političke odgovornosti da imenom i prezimenom stane iza jedne takve akcije. Postoje stvari koje se u politici ne smiju raditi, a slanje osmrtnice je svakako jedna od njih, rekla je Jerkov.

>>Dramatično u Beogradu zbog nastavka dijaloga s Prištinom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije