Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavljena snimka

Pogledajte političku karijeru Bože Petrova u 180 sekundi

Božo Petrov
Foto: PIXSELL
05.05.2017.
u 10:51

Agencija Pixsell objavila je snimku u kojoj u 180 sekundi u fotografijama sažima političku karijeru bivšeg predsjednika Sabora i predsjednika Mosta.

Predsjednik Mosta Božo Petrov jučer je podnio ostavku na mjesto predsjednika Sabora nakon što je glasovanje za opoziv ministra financija Zdravka Marića završilo sa 75 glasova ''za'' i isti broj glasova ''protiv'' te je ministar ostao na svojoj funkciji jer je oporbi nedostajao jedan glas. 

Nakon glasovanja, Petrov je zaključio da ministar Marić nije opozvan, ali i da više ne postoji parlamentarna većina. 

Agencija Pixsell objavila je snimku u kojoj u 180 sekundi u fotografijama sažima političku karijeru bivšeg predsjednika Sabora i predsjednika Mosta. 

 

Komentara 24

DU
Deleted user
12:14 05.05.2017.

Slušajući gosp. Petrova ovih dana kako stalno ponavlja da netko ovime štiti kriminal u Agrokoru i drugo "neka građani vide" pitam se što mu (im, Mostu) je ovo sve trebalo? Imali su na ključnim mjestima svoje ministre koji su mogli imati stalni uvid u to kako se odvijaju stvari koje sada stalno spominje. Pa je bez izazivanja ovog cirkusa sa Marićem jednostavno trebao ignorirati ovaj SDP-ovski igrokaz. A onda ako nešto nije u redu, reagirati. Ovako nije postigao ništa, osim što je isprovocirao nestabilnost u zemlji koja nikome ne treba. Malo više pragmatičnosti, sigurno bi dalo više rezultata. Osim ako i ovom prilikom gospodarski interes nikome od aktera nije u fokusu (nažalost).

Avatar majmunranko
majmunranko
12:15 05.05.2017.

Ma čekajte, a gdje je afera Grizli, afera Kuća, afera s arbitražom s MOL-om, gdje je pošteni Božo podstanar na minimalnoj plaćici koji nakon dvije godine nosi odijela vrijedna 7.000 kuna, a država mu besplatno gradi kuću na tri kata?

SN
Snowman
15:30 05.05.2017.

Kako Bozo s time nije postigao nista`? Naravno da postigao, njegova politicka karijera je zatvorena. Jer gdje je on sa svojim "plemenom" tu je nemir. Moze probati u svojoj struci ali bojim se da je tamo isto takav "Talent"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije