Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Ključna strateška greška'
Povratak na članak

Politički analitičar: 'Predsjednikova agresivnost bila je nužna kako bi se skrenula pozornost na BiH. To nije odmoglo'

Govoreći o radikalizaciji odnosa između političkih predstavnika Hrvata i Bošnjaka, rekao je da je za budućnost BiH ključna deeskalacija tog odnosa jer bi moglo doći do daljnje destabilizacije BiH i dati dodatan vjetar u leđa Miloradu Dodiku za njegove separističke politike

Komentari 24

LL
lijepa_li si
16:14 04.10.2022.

prijedlog mosta da se komšić proglasi nepoželjnim...pridonosi radikalizaciji?! ima li kraja, da svakojaki beskičmenjaci, blago rečeno, dodatno otežavaju neodrživ položaj hrvatskog naroda u bih.

VL
MR
MrkiMedo
18:32 04.10.2022.

Ne treba biti veliki analitičar ili matematičar i vidjeti da je Izetbegović izgubio samo zato što su hodže rekle raji da glasuju za Komšića, e da bi za___bali Hrvate. Da ne postoji mogućnost da Bošnjaci glasuju za hrvatskog predstavnika, onda bi svi ti Komšićevi glasovi bili Izetbegovićevi. Ovaj put im se to obilo o glavu!

VL
HR
hrvoje56
16:55 04.10.2022.

Neuspjeh Hrvata na izborima u BIH je neuspjeh HDZ-a ne Milanovića kako to Plenković želi prikazati. Kad su vidjeli kako HDZ-ovci vladaju u Hrvatskoj nije im bilo teško od dva zla odabrati manje. Milanović je prije izbora javno "napao" Povjerenikanika zbog izbornog zakona, za što Plenković nema hrabrosti zbog stava nezamjeranja radi moguće funkcije u nekoj od institucija EU. Samo zahvaljujući Milanoviću Hrvati su dobili bolji status unutar BIH a ne zaslugom EU podanika Plenkovića. Milanović ne čezne za Bruxellesom kao Plenković, kojem je to opsesija.

VL
DU
Deleted user
16:41 04.10.2022.

Srpski nacionalizam je probudio hrvatski i muslimanski fundamentalizam, najveći krivc za ovakvo stanje je međunarodna zajednica. Razumjem da je Dayton bio potrteban da se rat zaustavi ali nakon toga nisu mrdnuli ni prstom, muslimani već 27 god izigravaju žrtvu i na tome grade svoj imidž u svijetu a mi smo se fokusirali na HDZ koji je napravio više štete nego koristi hrvatskom narodu u BiH

VL
SR
sršen
21:28 04.10.2022.

Komentator je slučajno Zokijev frend. samokazem

VL
DU
Deleted user
16:58 04.10.2022.

Izbori u BiH su pobjeda Vucica.HR politicari su se zamjeriili Bosnjacima i tako najvise pridonijeli pobjedi Komsica.Da li slucajno?Vucic radi na razbijanju BiH Svjestan je da ce se ovakvim razvojem dogadjaja ista raspasti a on dobiti Srbiju na sto kilometara od Zagreba i nikad zapadnije.Mi mozemo eventualno dobiti HR zupanije u BiH ali ce to biti slaba kompenzacija za sirenje Srbije na zapad.

VL
Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
18:01 04.10.2022.

O čemu ovaj. Bakir je izgubio jer se pretačunao. Mislio je da mu 100.000 glasova koje je dao Komšicu nece biti potrebno.

VL
KO
Kološanin
17:16 04.10.2022.

Po analitičaru ispada kako je najbolji način da netko udovolji tvojim zahtjevima da ga prethodno javno izvrijeđaš na pasja kola.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.