Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FRANJO KOMARICA
Povratak na članak

Biskup oštro napao političare: 'To su licemjeri koji katolicima uskraćuju prava'

Potvrdio je i kako Crkva raspolaže podacima da je samo u 2016. godini više od petnaest tisuća katolika, mahom mladih osoba, napustilo BiH

Komentari 3

SD
sdpesticid
13:49 29.05.2017.

respekt ovom čovjeku.

VL
PU
Pulchrum
12:30 29.05.2017.

Nobelova nagrada za mir ovom hrabrom čovjeku. Svim srcem ljubi bosanske Hrvate i razumije njihovu patnju, bosanski Stepinac

VL
IL
ilicak
01:21 30.05.2017.

Svi Hrvatski politicari u B I H su potkupljeni od Izmetbegovica i Herdogana i pomazu da se Hrvati iseljavaju iz bosne, u koliko se pobune izgubit ce svoja dobro placena radna mjesta, a gospodina Komaricu izsmijavaju i govore kako sam nemoze napravit nista. Ovo sto se desava Hrvatima u B i H je zalosno ali je istinito.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.