Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mnogi razočarani

Političari rekli 'ne' plaćenim pauzama za seks tijekom radnog vremena

Seks
Thinkstock
16.05.2017.
u 18:02

Gradonačelnik Overtornea Tomas Vedestig rekao je da "je odahnuo" kad ovaj prijedlog nije prošao

Lokalni dužnosnici u gradu Overtornea u Švedskoj su predložili da se zaposlenicima omogući jednosatna plaćena pauza u kojoj bi mogli otići kući i voditi ljubav, piše thelocal.

Naime, zastupnik Per - Erik Muskos iz stranke Socijaldemokrata, predložio je vijeću da bi svi zaposlenici i vijećnici trebali imati priliku otići kući na seks, a da pritom budu plaćeni kao da su na poslu. 

- Zar ne bi bilo sjajno da za vrijeme radnog dana možete otići kući na sat vremena, dok djeca nisu doma, i seksati se, pitao je vijećnike Muskos.

Dodao je kako bi to bio dobar potez i za grad jer bi se povećao natalitet.

Na njegovu žalost, a nije bio jedini koji nije zadovoljan tom odlukom, prijedlog nije prošao na glasovanju. 

Vijećnici među kojima konzervativci drže većinu, glasovali su protiv prijedloga o seksu za vrijeme radnog vremena i time rastužili mnoge.

Gradonačelnik Overtornea Tomas Vedestig rekao je da "je odahnuo" kad ovaj prijedlog nije prošao.

- Nakon što je u vijeću predložen ovakav apsurdan prijedlog, opsjedali su me novinari iz cijelog svijeta. Drago mi je da je sve završilo, rekao je.

Komentara 2

Avatar Papatest
Papatest
22:39 16.05.2017.

pederi

ZA
zastupnikusaboru
10:40 17.05.2017.

Kad bi naši socijaldemokrati davali ovakve zakonske prijedloge,možda bi postao njihov glasač...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije