Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na članak

Političari bez dogovora o klimi, konferencija puca po šavovima

Britanski premijer daje naznake da dogovora neće biti, glavni tajnik UN-a kaže da će siromašni morati odustati od svojih zahtjeva, policijska represija sve je stroža, uhićuju se čak i akreditirani delegati.

Komentari 11

VE
veles
19:36 16.12.2009.

ova konferencija je od početka bila osuđena na propast, prvo zbog nejedinstva, a drugo zbog nelogičnih zahtjeva...oni pričaju o globalnom zatopljenju, a mi imamo temperaturu od -20, a još zima nije niti došla...tu su očito teške muljaže, a sve zbog novaca

VL
JA
jaruzelskia
21:08 16.12.2009.

Globalno zatopljenje.... Vijest dana: Djed Mraz umro....!!! Smrznuo se u Africi!!!

VL
ZD
zdravko
03:26 17.12.2009.

Tko su lideri na skupu?Pa znase oni koji su se davno obogatili a zatim koristeci veze i ucjene docepali vlasti i moci.Ali tko su ovi mladi sto pale,ruse i unistavaju svuda po svjetu gdje se mocnici okupljaju?Sta oni rade ,tkoo ih placa odkud toliko slobodno vrijeme?Misle li oni da svjet treba da sljedi njih i njhov avanturizam.Neredi danas u Kopenhagenu nedavno u Pittsburghu a ljetos u Grckoj .Sve placa Hugo Chavez jadan je Svjet.

VL
OB
-obrisani-
17:43 16.12.2009.

Iz svoje pohlepe se oni nece nista dogovoriti..

VL
PR
Protivcenzure
20:11 16.12.2009.

globalno zatopljenje se dešava. ledenjaci se tope ali svi gledaju kakva je zima u evropi!? to veze nema jer je na sjevernom i južnom polu uvijek hladno a ledenjaci se tope kao nikada u povijesti. to su činjenice ali je žalosno što je politika ispred ćinjenica! svi moraju dati doprinos i siromašni i bogati.

VL
PR
prakator
20:29 16.12.2009.

Priblizava se propast kapitalizmu iz dana u dan jer mora da dodje do novoga politickoga ustrojstava u svitu a to humanizam gdje ce svugdje biti cinjeni svi isto da se nece nista moci kupiti za novac upravo se to uskoro iscekuje jer kapitalizam samo izrabljuje kako pojedince tako i siromasne drzavice.

VL
VE
veles
21:21 16.12.2009.

@treble...ma daj molim te pogledaj kroz prozor....u 3 godine za redom imali smo 3 najžešće zime...a da je otapanje polarnog leda tako dramatično, onda bi se povisila razina mora, međutim, sve je još uvijek isto i na Splitskoj i na Riječkoj rivi...ako se negdje otopi, negdje drugdje se smrzne

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
21:28 16.12.2009.

Problem se zove \"globalno zagađenje\"...a o tome uporno izbjegavaju razgovarati jer je ekologija izuzetno skupa...lakše je odložit tamo negdje !!!

VL
BT
bili-tartuf
00:31 17.12.2009.

ma cim san vidija, da su nasí poslali Nasé Zelene,..odmah san zna da cé to sve u Kopenhagenu-Propasti....

VL
BB
Bugs Bunny
09:02 17.12.2009.

Čisto sumnjam da će ovaj summit propasti, iako bih od srca želio da se istina otkrije i svi lažovi tipa Al Gorea pohvataju i utamniče. Utire se teren za Obamu, stvara se kritična masa pritiska na zemlje u razvoju koje, zamisli ironije, koče svjetski napredak :)))))))))) Doći će naš Rockefellerov štićenik, poznatom demagogijom okrenuti stvari u svoju korist i mali će popustiti. Volio bih da se varam, jer nas to dovodi jedan korak bliže do globalne tiranije zvane NWO, ali teško da ćemo se oduprijeti tome... Globalno zatopljavanje je počelo, sa -58 u Kanadi :)))ajme majko idiota na ovom svijetu

VL
IZ
izgnanik
10:37 17.12.2009.

evo rješenja ozelenit saharu i klima će se sama popravit

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.