Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U SLOVENSKOM BMW-U

Policijski pas nanjušio 'suze' s heroinom i kokainom

policijski pas,pseto,portal
Ivana Ivanović/PIXSELL
07.03.2013.
u 13:56

Vozilo je privremeno oduzeto jer je otkriveno da je bilo prenamijenjeno za krijumčarenje narkotika

Pojačane kontrole riječke policije s ciljem suzbijanja prodaje droge još su se jednom pokazale učinkovitima. Kontrolirajući u srijedu poslijepodne u naselju Srdoči na zapadnom dijelu Rijeke sumnjivi BMW slovenskih oznaka kojim je upravljao 30-godišnji državljanin Slovenije pronađen je heroin i kokain.

Prilikom pretrage vozila korišten je policijski pas koji je nanjušio narkotike. U vozilu su pronađene tri \"suze\" s ukupno 30 grama heroina i jedna s 5 grama kokaina. Pronađena droga i drugi predmeti su oduzeti, a 30-godišnjak je priveden te će po okončanju istrage biti predan pritvorskom nadzorniku.

Tijekom dosadašnjeg kriminalističkog istraživanja utvrđeno je kako je vozilo bilo prenamijenjeno za krijumčarenje droga te je također privremeno oduzeto. Policija je utvrdila da je oduzeta droga bila namijenjena daljnjoj prodaji na ilegalnom tržištu i da bi se njenom prodajom zaradilo najmanje 20 tisuća kuna. Inače, na tržištu Primorsko – goranske županije zamjettno je da ovih droga nedostaje pa je njihova cijena veća nego u drugim dijelovima Hrvatske i iznosi oko 700 kuna za jedan gram.

>> Akcija \'Smokey\': Uhitili devetero osoba zbog dilanja marihuane

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije