Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KADROVSKE PROMJENE

Policijska uprava: Smijenjeni Marko Serdarević i Ante Gudelj

policija (1)
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/3
23.06.2010.
u 12:11

- Kadrovske promjene napravljene su radi stvaranja pozitivne radne klime, izjavio je Josip Bukvić, načelnik PU splitsko-dalmatinske ističući da je Split siguran i da je opće stanje sigurnosti povoljno.

Na izvanrednoj konferenciji za novinare načelnik Policijske uprave splitsko-dalmatinske Josip Bukvić obznanio je kadrovske promjene unutar PU.

Slobodan Marendić imenovan je za načelnika Sektora policije, a Ivo Babić za načelnika Sektora za granicu.

Josip Jukić postao je načelnik Odjela za javni red, Jozo Šitum načelnik Odjela za sigurnost centralnog prometa, a Dušan Jenjić načelnik Odjela kriminaliteta droga.

Marko Serdarević, koji je godinama bio načelnik Sektora policije, sada je tek načelnik Druge policijske postaje Split, a Ante Gudelj, koji je do prije tri mjeseca bio zamjenik načelnika PU splitsko-dalmatinske (Merčepa), imenovan je načelnikom Postaje aerodromske policije.

Željko Kapetanović postao je načelnik PP Trogir, a Zdravko Gabelica načelnik Postaje prometne policije.

Po prvi put PU splitsko-dalmatinska dobila je Odsjek za izvještajnu analitiku i odnose s javnošću koji će voditi Marina Kraljević Gudelj. Voditelj novog Odsjeka za prevenciju je Paško Ugrina.

- Kadrovske promjene napravljene su radi stvaranja pozitivne radne klime, izjavio je Josip Bukvić, načelnik PU splitsko-dalmatinske ističući da je Split siguran i da je opće stanje sigurnosti povoljno. Dodao je da intenzivno rade na nerazjašnjenim slučajevima. Predstavljen je i novi vizualni identitet PU splitsko-dalmatinske.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije