Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
maštovito

Policiji su prijavljivali krađe koje su sami počinili

provalnik, provala, policija
Željko Lukunić/Pixsell
09.03.2013.
u 09:54

Veći dio ukradenih predmeta vraćen je vlasniku, a počinjena šteta iznosi 300.000 kuna.

Dvojica muškaraca u dobi od 22 i 40 godina s područja Đurđevca i Ogulina pokazali su pravu maštovitost u krađi. Njih su dvojica iznajmili lokal za ugostiteljstvo u Badljevini kod Pakraca. Tijekom veljače i ožujka u više su ga navrata - opljačkali! Da stvar bude zanimljivija, kasnije su policiji prijavljivali krađe koje su sami počinili. 

- Uporabom originalnog ključa demolirali su i otuđili profesionalnu kuhinju s pripadajućim elementima te su je prodali na području Virovitice. Otuđili su i prodali glazbeni razglas te kompletan inventar objekta – kazala je Biljana Vuković, voditeljica službe kriminalističke policije na konferenciji za novinare PU požeško – slavonske .

Između ostaloga, nasilno su otvorili vrata garaže i ukrali veću količinu građevinskog materijala i stolarije koje su prodali za 2.800 kuna na području Bjelovara.

Veći dio ukradenih predmeta vraćen je vlasniku, a počinjena šteta iznosi 300.000 kuna. Uz kaznenu prijavu za tešku krađu prijavljeni su i za lažno prijavljivanje jer su za kaznu koju su oni počinili prijavili nepoznatog počinitelja.

Počinitelji ove teške krađe uhvaćeni su u suradnji policijskih uprava Požeško-slavonske, Virovitičko-podravske i Bjelovarsko-bilogorske.

Komentara 2

SE
sestrićna
11:50 09.03.2013.

to je ekonomija..

CA
cactus
11:52 09.03.2013.

jesu li loklal iznajmili ili unajmili

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije