Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OD ŽRTVE DO POČINITELJA

Policiji prijavio razbojništvo nakon što je prokockao novac

kockanje
Foto: DPA/PIXSELL
06.02.2015.
u 12:16

Mladić je prijavio policiji da su mu trojica razbojnika u noći na utorak ukrali 10.500 kuna, a ustvari je novac prokockao u Admiral klubu u Jastrebarskom

Robert B. (19) koji je policiji prijavio da su mu trojica razbojnika u noći na utorak ukrali 10.500 kuna na Šetalištu braće Kazić u Jastrebarskom, ustvari je novac prokockao u Admiral klubu u Jastrebarskom.

Zagrebačka policija izvijestila je da je razbojništvo lažno prijavio, tako da je Robert B. preko noći od žrtve postao počinitelj kaznenog djela. Osumnjičeni je prijavio da su ga razbojnici presreli na ulici i uz verbalne prijetnje mu uzeli novac, ali prema kasnijim saznanjima policije, ispostavilo se da nije baš tako. Policija još istražuje porijeklo 10.500 kuna koje je Robert B. nosio sa sobom, jer se zasad ne zna otkud mu tolika količina novca. Kako doznajemo, Robertu P. ovo je prvo nedjelo jer dosad nije policijski evidentiran.

>> Zbog ovisnosti o kocki sinu je krao novac iz kasice-prasice

Komentara 2

DI
Diners
12:58 06.02.2015.

Meni su lopovi ukrali mladost,zdravlje,a bojim se i budućnost!

AN
anonimac1986
12:56 06.02.2015.

hahahahahhahha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije