Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIO NEUBROJIV

Policiji poslao mejl u kojem je napisao: Vas ću sve poklati, a postaju razbiti!

lisice, uhićenje
Duško Jaramaz/Pixsell
01.09.2018.
u 14:02

Općinsko državno odvjetništvo u Koprivnici sada je protiv njega podiglo optužnicu u kojoj predlažu da mu se odredi prisilni smještaj

Vas ću sve poklati, a postaju ću razbiti! - pisalo je u e-mailu koji je 14. veljače 2017. stigao na službeni mejl PU koprivničko - križevačke.

Policija je uskoro otkrila da im je prijeteći mejl poslao 44-godišnjak. Isto tako su otkrili da je bio neubrojiv zbog psihičke bolesti kada im je poslao taj mejl, odnosno da nije bio sposoban upravljati svojom voljom niti razumjeti značenje svojih postupaka.

Općinsko državno odvjetništvo u Koprivnici sada je protiv njega podiglo optužnicu u kojoj predlažu da mu se odredi prisilni smještaj prema odredbama Zakona o zaštiti osoba s duševnim smetnjama.

Komentara 4

DU
Deleted user
15:23 01.09.2018.

Mejl?????

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
15:51 01.09.2018.

kakav mejl????kaj je ovo?sramota!

XN
xnet0822
18:48 01.09.2018.

Mihac ma to si ti napisao 100 %, priznaj !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije