Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
fantomski plin
Povratak na članak

Policija: Znamo koji je plin ubio dvojicu radnika Portun Ferruma

Uz dimetil disulfid, ugljikov dioksid i metan, u prostoriji je bio još jedan neotkriveni smrtonosni plin, tvrde stručnjaci.

Komentari 3

UK
Ugo Kajvez
21:58 29.09.2010.

Problem je dali znaju od kud je došao, da se nebi tragedija ponovila?

VL
AU
aurora08
22:02 29.09.2010.

ak neznaju od kud je dosel, onda je bila sobotaza

VL
MS
My Soul
17:11 01.10.2010.

\"– To Zagreb ne može znati. Oni smeće bacaju i bacaju... Za istragu su nadležni policija i Ministarstvo okoliša.\".......a i Zeleni bi to trebali činiti, ako ovi prethodni zakažu. A što čine Zeleni? Politiziraju na internetu na strani čedomira, pa nemaju vremena za zelene istrage. Dok se Oštri Zoki bavi politikom, ovdje ljudi umiru, a tobože imamo nekakve zelene. Ma da!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.