Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pouka slučaja Pukanić
Povratak na članak

Policija mora istražiti i kada im je nešto kontroverzno

Ivo Pukanić ubijen je u listopadu 2008. U travnju 2008. prijavio je da ga je netko pokšao ubiti, no malobrojni su mu vjerovali

Komentari 19

CA
carlo20
17:03 23.08.2017.

Mamić je 24 sata pod nadzorom tajnih službi, pnuskok-a i dorh-a i dok oni nadziru Mamića, cijela Dalmacija gori zbog piromana s istoka te bolesnici smišljaju nečiju likvidaciju. Državne institucije su dopustile da Mamić bude lice s tjeralice, 'pedro krivv za sve' kojeg je dopušteno zatući, ozlijediti, uništiti, tračati, ponižavati itd. Pojedinim medijima i Mamićevim hejterima odgovara da se napadače ne nađe jer mogu prodavati svoje konstrukcije i nastaviti Mamića konstantno stavljati u negativni kontekst. Bitno je prodati spin, percepciju da je nešto oko Mamića mutno, a istina je nebitna, zato je i stvorena klima da se pokušaj ubojstva jednog čovjeka slavi, sramota. Iako je napad izvršen na teritoriju BiH, tragovi će sigurno ukazati da je sve planirano u RH. MUPu koji se pomalo čisti od Ostojićevih kadrova jedinom vjerujem da bi mogli riješiti ovaj slučaj, a DORH-u i PNUSKOK-u koji su puni i dalje Milanovićevih kadrova koji najviše rade na tome da zaštite Milanovića i njegovu ekipu, njima ništa ne vjerujem i od njih ne treba očekivati ozbiljnu pomoć jer njima sve ovo odgovara, odgovaralo im je i kada Ostojićev MUP nije riješio slučaj udbaško-političke svastike na Poljudu jer Hrvatska mora biti etiketirana kao nacistička država, DORHu i PNUSKOKu odgovara svaki scenarij koji uništava sve one koji su partiji trn u oku.

VL
Avatar toxic alien
toxic alien
17:57 23.08.2017.

Za pocetak, trebalo bi podignuti optuznicu protiv vlasnika i urednika vecine hrvatskih medija koji su i doveli do ove situacije otvorenog lova na Mamica. Ali to i ne cudi kad se zna da yugo-ljevicarsko politicko podzemlje kontrolira i medije i drzavni represivni aparat. Cak kad i uhvate teroriste, izruguju se javnosti klasifikacijom tih teroristickih djela i "kaznama" teroristima. Kakva je to drzava u kojoj mediji svakih par tjedana objavljuju proglase huliganskih i teroristickih skupina koje se opisuju kao "navijacke skupine"? Cini mi se da je drzava onakva kakav je i narod koji zivi u njoj, narod koji aplaudira pokusajima ubojstva, premlacivanjima, fizickim napadima cak i na zene... Negdje je nesto opasno pogresno krenulo u Hrvatskoj kad narod slavi kao heroje one koji bi trebali biti na odsluzenju visegodisnje zatvorske kazne. I ne znam zasto se nitko ne usudjuje jasno i glasno reci da je uzrok ogromne vecine tog zla NK Hajduk. Kakav je to klub ciji "navijaci" su poznatiji od njegovih igraca i trenera!? Taj klub je teroristicko gnijezdo koje treba temeljito istraziti i procistiti. Sto prije to bolje. Za dobrobit hrvatskog nogometa i Hrvatske opcenito.

VL
AM
AMD------------------------
18:25 23.08.2017.

i pro i kontra komentari su skrajnje nediferenciranje. tko saziva presice ,obraca se -kojim rijecima novinarima koji mu postavljaju pitanja ? kome je jakov blazevic nalazio posao 70tih godina ?tko se ono druzi i sa kim po beogradskim cajkama ?

VL
BI
binki
20:21 23.08.2017.

A siguran sam da policija ima pametnijeg posla od međusobnog sukoba mafijaša

VL
Avatar babas
babas
20:08 23.08.2017.

Kada se dešavaju atentati na nepodobne policija žmiri. Sjetimo se Rajhla-Kira, Blaža Kraljevića,Ante Parađika,Ibrahima Dedića,Ive Pukanića,Hodakove kćerke i mnogih drugih. Tako je i sa Zdravkom Mamićem.

VL
DU
Deleted user
23:23 23.08.2017.

Nakon ''intervjua'' Pukaniča sa Santrićem ima oko 1700 potencijalnih ''čestitara'' sa željom da mu se desi ono što mu se desilo,hahahaha.

VL
DU
Deleted user
18:09 23.08.2017.

cini mi se da ima i u Rovinju fabrika duvana??? i da je i nasa drzava bila umjesan...znaci drzava--ili mafija isti k...c srbija ,crna gora makedonija i ostala braca sverc duvanaa.....i tocka.....tone i tone duvana su prevozene u Europu..!!! MAFIJAA !! N drzavnom nivou

VL
DU
Deleted user
18:04 23.08.2017.

Policija pametno postupa, nisu ludi mjesat se u obracune unutar mafije.

VL
Avatar anticenzura
anticenzura
16:46 23.08.2017.

Mislim da bi se mediji trebali baviti evakuiranim stanovnistvom radi pozara sto haraju zemljom, a ne posvecivati pola medijskog prostora jednom turbolentnom liku koji je stvorio masu neprijatelja u svojoj kontroverznoj karijeri. Nece gradjani o njemu slusati po citave dane,, ima svoju familiju neka se bave njima, i institucije u zemlji neka rade svoj posao. Nije jedini gradjanin u Hravtskoj, ima Hravtska i svojih problema i bez njega.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.