Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOD TOPUSKOG
Povratak na članak

Policija zatekla dvije obitelji migranata, među njima i dijete s ubodom stršljena

Svi su strani državljani izrazili namjeru za podnošenjem zahtjeva za međunarodnom zaštitom u Republici Hrvatskoj

Komentari 2

ŠO
šolman
16:21 22.10.2021.

Nijedan ilegalni imigrant ne bi smio imati pravo podnijeti zahtjev za azil. Pravo na azil imaju samo u slučaju legalnog dolaska na granični prijelaz.

VL
GO
goran2hr
16:03 22.10.2021.

Jeftine šibicarske fore. Opcija 1, ako uđe u Sloveniju - SUPER. Opcija 2, ako ga baš uhvate, evo njega na trošku hrvatskih poreznih obveznika, jedna prepreka (granica) manje, do iduće prilike i pokušaja. Ukoliko naša policija nema zadaću spriječiti njihovv ulazak i momentalno ih protjerati, nego služi da im daje logistiku - onda bi bilo bolje bez nje, tj. povući ih sa granice. Svoju granicu (sa više ili manje uspjeha) čuvaju i Poljaci i Mađari i Slovenci (znači može se)... dok kod nas izigravaju briselske pudlice.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.