Naslovnica Vijesti Crna kronika

Policija zaplijenila heroin vrijedan 320000 kuna

Policijski su inspektori pronašli heroin u filteru za zrak automobila jednog od švercera. Vrijednost zapljenjene droge se procjenjuje na 320000 kuna.
22. studenoga 2009. u 13:50 1 komentara 2 prikaza
droga
Foto: Nino Strmotić/Pixsell

Policija je u autu 29-godišnjeg Marija Pervana pronašla sveukupno 800 grama heroina kojeg je preko bosanske granice prevozio za policiji otprije poznatog Ante Perkovića.

U Hrvatsku su ušli s dva automobila kako bi Perković koji je vozio prvi mogao upozoriti Pervana na moguće policijske patrole.

Kako javlja 24sata muškarci su dogovorili sastanak u jednom restoranu u Kaštelima, no policija ih je preduhitrila te uhitila Pervana ispred navedenog restorana a Perkovića i njegovu djevojku kod benzinske crpke Smokovik u Splitu.

Policijski su inspektori pronašli heroin u filteru za zrak Pervanovog vozla ali se kasnije ustanovilo kako je zapravo Perković organizator "akcije".

Prilikom pretresa stanova osumnjičenih kod Pervana je pronađena manja količina kokaina. Kod otprije poznatog Perkovića kojeg se povezuje s krađom automobila i švercom oružja pronađena je jedna puška.

Vrijednost zapljenjene droge se procjenjuje na 320000 kuna. Obojici je određen pritvor.

A1
PROMO
Pogledajte kako je karlovački slatkovodni akvarij postao primjer uspješnog poslovanja

A1 izdvaja za Vas

  • zlatka:

    sve bu se to \"spalilo\" u Mesićevoj cementari, i to odmah nakon što nam u prijateljski posjet dođe princ Albert od Monaca.