Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na kutinskoj dionici autoceste
Povratak na članak

Policija zabilježila čak 5 prekršaja vožnje brzinom većom od 200 km/h

Svim vozačima je zbog prekršaja prekoračenje najveće dopuštene brzine izdan obavezni prekršajni nalog i izrečena novčana kazna od 3000 kuna te zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilima „B“ kategorije na području RH u trajanju od mjesec dana.

Komentari 5

BI
Biker
14:03 14.03.2016.

Kakovi lovci , a kad cete pohvatat politicare koji rasprodaju ,kradu i unistavaju ovu zemlju ...

VL
CA
carcarevacarski
08:44 15.03.2016.

uhvatio ga na biciklu,,moram da komentiram to sto svaki dan gledam na cestama i zamjecujem policiske djelatnike koji nikako nebi u evropi mogli obnasati tu duznost iz razloga vise,,,. mali debeli, veliki trbuhi, i crveni nosevi nerazumjevanje stranih jezika te neadekvatne komunikacije ,pa me ta slika vraca daleko u proslost,prosim nadlezne da naprave selekciju i test znanja i kondicije

VL
MX
Mister X
09:09 15.03.2016.

I što to znači u Njemačkoj svi koji zažele mogu smiju da tako voze . A ovi naši što tu se provozaju tako zamislite koji su to ubojice več su groblja prepuna zbog toga što ovi na momenat stisnu 200 a policija ih sustigne sa 285 na sat... Nesreče i pogibanja su uvjek najčešća kod daleko manjiih brzina . to je dokazano . Zato neki voze kadkad brže i na bakanu ,,,,Nereče se događaju zbog skliskosti terena premora magle kiše neznanja nepaženje malo izbog alkaohola . Zbog samo 200 na sat 0,001% .Ali je super zarada države u Hrvatskoj !!!!

VL
ZL
zlatnirat
11:44 18.03.2016.

I opet uhvatili samo strance mora da je domoljubna dala prave naputke.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.