Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čvor bosiljevo

Policija utvrdila da je Čolak kriv za sudar i smrt 20-godišnjakinje

ferrari izgorio
Foto: K. Štedul-Fabac/PIXSELL
1/4
06.11.2010.
u 12:16

Čolak je prevezen u opću bolnicu Karlovac. Sanirane su mu višestruke prijelomne ozljede a nakon operacije izvan je životne opasnosti.

Marin Čolak, naš proslavljeni automobilistički as, kriv je za prometnu nesreću u kojoj je svojim Ferrarijem sletio s ceste prouzročivši smrt svoje suvozačice. Zaključak je to provedenog očevida djelatnika policije i pravosudnih tijela na mjestu prometne nesreće na autocesti nedaleko od Bosiljeva.

Prema službenim podacima PU Karlovačke Čolak je Ferrari vozio lijevom prometnom trakom u pravcu Rijeke. Dva kilometra nakon odvojka autoceste u smjeru Rijeke prešao je na desnu traku i pritom udario u Nissan zagrebačkih registracija kojim je u istom pravcu vozio 33-godišnjak iz Svete Nedjelje. Nakon dodira dvaju vozila Ferrari je sletio s ceste, prevrnuo se i zapalio. Ovakav razvoj događaja potvrđuju vidljiva oštećenja na prednjem lijevom kotaču zagrebačkog Nissana.

Nakon slijetanja Ferrari je u potpunosti izgorio a 20-godišnjakinja iz Dubrovnika koja se vozila s Čolakom smrtno je stradala.

Čolak je prevezen u opću bolnicu Karlovac. Sanirane su mu višestruke prijelomne ozljede, a nakon operacije izvan je životne opasnosti.

Policija je najavila kako će protiv Čolaka podnijeti kaznenu prijavu županijskom državnom odvjetništvu u Karlovcu vezano za ovaj događaj.

Komentara 65

CP
cuperak plavi
18:51 06.11.2010.

Zalost za jos jednim prerano ugasenim mladim zivotom i upucujem ovim putem, najiskrenije saucesce porodici i prijateljima ove nesrecno stradale devojke.Naravno da uz imena sjajnih automobilista iz Hrvatske ne moze stajati ime ovg iskompleksiranog tatinog sina koji je losim vaspitanjem,umislio da se parama moze sve.Jos je tuznije saznanje ko sve i na kakav nacin dolazi do takmicarske licence.Neka ova nesrecna devojka pociva u vecnom miru.

BS
Blue Sky
02:51 07.11.2010.

Tragičan događaj sasvim je sigurno posljedica bezobzirno neodgovorne jurnjave javnom prometnicom. Odokativnom procjenom brzine prema video snimku nadzorne kamere s autoceste moglo bi se zaključiti da je brzina tog vozila bila između 180 i 240 km/h. Dakle, sasvim uobičajena za mnogobrojne ovogodišnje idiote divljake na našim autocestama. Međutim, ako je za vjerovati tom istom snimku te te iste kamere, prilično je jasno vidljivo da je Čolak vozio desnim, a ne lijevim prometnim trakom kako se navodi u članku. Stoga sa sumnjom gledam na ponuđeni opis događaja i na zaključak iz ovog člaka koji glasi: \"Ovakav razvoj događaja potvrđuju vidljiva oštećenja na prednjem lijevom kotaču zagrebačkog Nissana.\" Zar jednake posljedice ne bi nastupile da je Nissan svojim prednim krajem udario Ferrari u stražnji desni bok? Takav manevar, dodir svojim prednjim bokom u stražnji bok vozila ispred sebe koji se zove \"lastin rep\" policija koristi pri progonu i hvatanju vozila koje je u bijegu i ne želi se zaustaviti. Procjene policije sa lica mjesta, makar i nakon uviđaja treba objesiti mačku o rep, to je ionako najčešće hrpa gluposti, često i laži, zadnju (o događaju) će kazati vještaci tijekom sudskog postupka. Link na snimak: http://www.jutarnji.hr/-on-je-kriv--uzmite-mu-i-dozvolu-i-slobodu--/901387/

HI
hipnos
16:26 06.11.2010.

proslavljeni as, u remetinec GAS,GAS!!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije