Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
posebna regulacija prometa

Policija uputila važno upozorenje građanima povodom proslave Oluje u Kninu

Knin uoči 27. obljetnice vojno-redarstvene operacije Oluja
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/2
05.08.2022.
u 07:55

Policija poziva vozače na poštivanje signalizacije i uputa službenih osoba na uspostavljenim punktovima

Hrvatska danas slavi Dan pobjede i domovinske zahvalnosti, Dan hrvatskih branitelja i 27. obljetnicu vojno-redarstvene operacije "Oluja". Središnja svečanost održat će se u Kninu na stadionu NK Dinara. Ove godine očekuje se veliki broj posjetitelja, a šibensko -kninska policija poslala je upozorenje. Posebno apeliraju na građane da je zabranjeno nošenje transparenata uvredljivog i neprimjerenoga sadržaja, zabranjeno je poticanje na mržnju po bilo kojoj osnovi, nacionalnoj, vjerskoj ili po drugoj osnovi. 

Tijekom održavanja proslave bit će snazi posebna regulacija prometa

 "Napominjemo kako će za vrijeme održavanja svečanosti u gradu Kninu na pojedinim ulicama biti ograničenja u prometu kako smo prethodno najavili pa pozivamo vozače na poštivanje signalizacije i uputa službenih osoba na uspostavljenim punktovima. Molimo da putem svojih medija uputite građane da je zabranjeno nošenje transparenata uvredljivog i neprimjerenoga sadržaja, zabranjeno je poticanje na mržnju po bilo kojoj osnovi (nacionalnoj, vjerskoj ili po drugoj osnovi) zabranjeno je i nošenje predmeta koji su pogodni za nanošenje ozljeda i da će se, sukladno odredbama Zakona o policijskim poslovima i ovlastima, vršiti audio-video snimanje i fotografiranje javnog skupa", poručili su iz PU šibensko-kninske.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije