Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opljačkali staricu

Policija upozorava građane: Čuvajte se prevaranata!

policija
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL/Ilustracija
05.10.2017.
u 12:36

Nepoznata ženska osoba ušla je u konobu u kojoj je bila 79-godišnjakinja i započela s njom razgovor, dok je druga osoba iskoristila nepažnju vlasnice i iz otključane kuće joj otuđila novac

Policijska uprava Ličko-senjska upozorila je građane na prevarante koji operiraju Gospićem.

Izvijestili su, naime, kako su jučer u Gospiću nepoznati počinitelji iz obiteljske kuće 79-godišnjakinje otuđili novac.

Krađu su počinili tako što je mlađa nepoznata ženska osoba ušla u konobu u kojoj je bila 79-godišnjakinja i započela s njom razgovor koji je trajao nekoliko minuta, dok je druga osoba iskoristila nepažnju vlasnice i iz otključane kuće joj otuđila novac.

Policija traga za počiniteljima, protiv kojih će biti podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, a građane upozoravaju na oprez.

Komentara 3

SC
schwertransport
13:40 05.10.2017.

Baba zakockala pa sad lopovi krivi

SC
schwertransport
13:40 05.10.2017.

Baba zakockala pa sad lopovi krivi

IB
istina_boli
14:51 05.10.2017.

Cudno, pajkani nas upozoravaju na lokalne kriminalce, a globalni kriminalci, tzv. politicari rade sto ih je volja i jos ih pajkani stite. Kad ste culi da su pajkani upozorili narod da ce ih taj i taj politicar opeljesit, a too se desava svaki dan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije