Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ništa od svadbe

Policija upala na vjenčanje: Mladoženju pritvorili, a mladenki prijeti kazna

Vjenčanje, pokloni
Getty Images
12.04.2019.
u 08:19

Vlasti u Salzburgu dobile su informaciju i da se Susanne 2016. već udala u Nigeriji

Majka dvoje djece Susanne B. iz Salzburga mogla bi biti optužena da je pokušala prevariti gradske vlasti jer je zatajila brak.

Naime, ona se željela udati za muškarca iz Gambije, iako je već bila udana za muškarca iz Nigerije s kojim ima dvoje djece. Policija je zaustavila njeno vjenčanje s muškarcem iz Gambije jer se ustanovilo da je on ilegalno u Austriji. Sada se nalazi u pritvoru.

Vlasti u Salzburgu dobile su informaciju i da se Susanne 2016. već udala u Nigeriji. Čekaju kažu, da dobiju potvrdu, pa ženi prijeti kazna za prevaru.

Susanne se branila da nije znala da taj brak vrijedi te da nije pokušala prevariti matični ured u Salzburgu.

- Mislila sam da prema austrijskim zakonima brak iz Nigerije ne vrijedi. To je bila samo ceremonija za njegove roditelje. To nije bilo pravo vjenčanje. Nikakve službene dokumente s vjenčanja nisam dobila - rekla je Susanne, piše OE24

Video: Nastao kaos nakon što je mladenka bacila buket

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije