Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KUTINA

Policija uhitila zlostavljačicu: prijetila i počinila štetu u iznosu 300.000 kuna

policija
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
22.09.2016.
u 15:07

Dovođenje u opasnost života i imovine

Policija je uhitila 35-godišnjakinju s područja Moslavine koja je nekoliko mjeseci zlostavljala dvije žene i muškarca.

Naime, policija je sumnjiči da je na štetu 61-godišnje žene počinila kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom te kazneno djelo prijetnje. Ona je u noći 5. na 6. rujna ove godine u dvorištu u mjestu Grabričina, općina Velika Ludina, na osobnom automobilu 61-godišnjakinje presjekla gumeno crijevo kočionog sistema, dok joj je 10. lipnja prijetila SMS porukom.

Utvrđeno je da je istog dana telefonski prijetila i 39-godišnjakinji.

Nadalje, 35-godišnjakinju se sumnjiči da je na štetu 56-godišnjeg muškarca počinila kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom, i to podmetanjem požara tijekom noći 7. rujna, u polju u mjestu Potok, kada je zapalila sijeno i sjenik u vlasništvu 56-godišnjaka, počinivši štetu od oko 300.000 kuna. Zbog svega toga, uz nekoliko kaznenih prijava, završila je u pritvoru.

>> Filmska potjera nakon pljačke zlatarnice: Upali s pištoljem i ukrali nakit vrijedan više desetaka tisuća kuna

Komentara 3

OS
osica
16:21 22.09.2016.

luđ . ki nja .

AN
anavaso
21:52 24.09.2016.

baš me zanima rasplet ove situacije i hoće li ova 35 godišnjakinja priznati da je platila jbn svotu novca ravnateljici škole što se ovdje ne spominje

FR
franjo778
21:57 24.09.2016.

prolaz godine u ludini je 3 tisuće eura po predmetu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije