Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKO I AMERIČKO

Policija uhitila muškarca koji je prijetio Vladi: Bio je u Zadru, ima dvojno državljanstvo

Zagreb: Interventna policija ispred zgrade Vlade zbog prijetnji Plenkoviću i drugim članovima Vlade
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/3
05.07.2023.
u 18:59

Potvrđeno je kako se radi o muškarcu s dvojnim državljanstvom, hrvatskim i američkim

Zadarska policija uhitila je muškarca kojeg se sumnjiči da je prijetio članovima Vladi, kao i premijeru Andreju Plenkoviću još sredinom svibnja. Potvrđeno je kako se radi o muškarcu s dvojnim državljanstvom, hrvatskim i američkim.

Podsjetimo, nakon što su prijetnje članovima bile upućene, na Markov trg od jutra su su čuvali interventni policajci jer se radilo o ''ozbiljnosti izrečenih prijetnji''. Kako su iz policije potvrdili ove srijede, uz pomoć međunarodnih partnera provodili su kriminalističko istraživanje, a cijelu istragu otežala je i činjenica što se radi o osobi koja se nalazila izvan Republike Hrvatske.

>> VIDEO Postrojba interventne policije ispred Vlade: Plenković i ostali članovi jutros su dobili prijetnju

''Današnjeg dana, u popodnevnim satima, policijski službenici Službe terorizma (Uprava kriminalističke policije Ravnateljstva policije) uhitili su na području Zadarske županije muškarca s dvojnim državljanstvom (RH i SAD) koji se dovodi u vezu s upućenim prijetnjama te ga doveli na kriminalističko istraživanje. Ravnateljstvo policije objavit će detaljnije priopćenje nakon dovršetka kriminalističkog istraživanja'', izvijestila je policija.

POVEZANI ČLANCI:

Komentara 17

Avatar Komunikolog1
Komunikolog1
21:04 05.07.2023.

Naljutiti će se koalicijski partneri! Neće oni više imati ekskluzivitet na ugroženost.

Avatar Behemot
Behemot
20:14 05.07.2023.

Sramota! Prijetiti najboljem premijeru koji je otjerao samo 600.000 Hrvata i provodi zamjenu stanovništva sa Filipincima i Nepalcima.

Avatar Komunikolog1
Komunikolog1
21:04 05.07.2023.

Naljutiti će se koalicijski partneri! Neće oni više imati ekskluzivitet na ugroženost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije