Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROVODI SE ISTRAGA

Policija uhitila muškarca (46): Sumnja se da je u dva navrata lažno dojavljivao o bombama u Zagrebu

Zagreb: Policija evakuirala Avenue Mall zbog dojave o bombi
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/3
29.04.2023.
u 19:27

Kako je izvijestila policija, jedna od tih dojava zbog koje su pojedini centri bili evakuirani bila je 18. travnja, dok je druga bila ovog petka

Zagrebačka policija uhitila 46-godišnjaka kojeg se sumnja da je u dva navrata tijekom travnja telefonom lažno dojavljivao o postavljenim ekplozivnim napravama na području Zagreba. Kako je izvijestila policija, jedna od tih dojava zbog koje su pojedini centri bili evakuirani bila je 18. travnja, dok je druga bila ovog petka. 

''Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke uhitili su 46-godišnjaka koji se dovodi u vezu s počinjenjem dva kaznena djela „Lažna uzbuna“, a vezano za telefonske dojave od 18. i 28. travnja 2023. godine o lažno postavljanim eksplozivnim napravama na području Grada Zagreba'', izvijestila je policija o akciji koju je policija provela u petak oko 20.50 sati. Policija i dalje provodi kriminalističko istraživanje, a nakon dovršetka muškarac će biti predan pritvorskom nadzorniku. 

>> VIDEO Zaposlenici Avenue Malla zbog dojave o bombi evakuirani već četvrti put u godinu dana

Inače, policija nije potvrdila na koja se to mjesta u Zagrebu ove dojave odnose, no mediji su još 18. travnja izvijestili kako su tijekom jutra shopping centar Avenue Mall, dva suda i trgovački prostor na Velesajmu primili dojavu o postavljenoj eksplozivnoj napravi. Dojave su stigle oko 9.50 sati, a svi prostori bili su evakuirani.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije