Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INTENZIVNA POTRAGA

Policija uhitila muškarca (30) koji se skrivao zbog eksplozije bankomata u Sesvetama

Zagreb: Raznesen bankomat kod Sesveta
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
1/2
27.09.2022.
u 20:11

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke su u kući na području Sesveta u manje od tjedan dana na tom području uhitili 30-godišnjaka

Zagrebačka policija uhitila je muškarca (30) kojeg se sumnja da je prošle srijede raznio bankomat u Dugoselskoj ulici u zagrebačkim Sesvetama.

Podsjetimo, do eksplozije je došlo oko 3.20 sati, a policija je isprva nadzirala 36-godišnjaka kojeg se dovodilo u vezu s eksplozijom.

''Nepoznati počinitelj najvjerojatnijeje ispunio unutrašnjost bankomata zasad neutvrđenom smjesom plina koju je potom aktivirao i izazvao eksploziju. Osumnjičeni 36-godišnjak je teško ozlijeđen te mu je liječnička pomoć pružena u Kliničkoj bolnici Dubrava gdje je pod nadzorom policije'', izvijestili su prošloga tjedna iz policije.

Gotovo tjedan dana nakon, uhićen je drugi muškarac, 30-godišnjak, koji se skrivao. 

''Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke su u kući na području Sesveta u manje od tjedan dana na tom području uhitili 30-godišnjaka, koji se također dovodi u vezu s kaznenim djelom Teška krađa'', izvijestila je policija.

Kriminalističko istraživanje je u tijeku.

>> VIDEO Prometni stručnjak o zatvaranju Jadranskog mosta: 'Za ovakav potez nema racionalnog objašnjenja'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije